Zahradní a pokojové fontány do exteriéru i interiéru

vodní fontánka

Do bytu i na zahradu – zde všude lze s úspěchem použít krásné fontány. Tato nádherná ozdoba je vyrobena v mnoha podobách, ze kterých si tu pravou vybere každý. Známe je z filmů, reklam i designérských katalogů. Dodávají nádech luxusu. Jejich pořízení je přesto velice snadné a nečekaně také dostupné.

pokojová fontánaChcete zkrášlit svůj domov, kancelář, nebo firmu, případně někoho originálně obdarovat? Marně přemýšlíte nad vhodným řešením? Fontány jsou pravou volbou. Nejenže jsou krásné, ale také velice praktické. Pokojové fontány totiž díky neustále cirkulaci vody fungují jako přirozený zvlhčovač vzduchu. Pokojové fontánky jsou převážně krásnými bytovými doplňky, navíc ale díky příjemnému zvuku šplouchání vody navozují příjemnou atmosféru a působí na člověka relaxačním účinkem. Šplouchání a bublání vyvěrající vody navozuje pocity pohodlí, bezstarostnosti a uvolnění. Dopřejte si doma trochu té relaxace a poseďte v pohodlí domova u vaší domácí fontány. Většina vodních fontánek je vybavena také LED osvětlením, takže kromě bublání i příjemně prosvětlují vyvěrající vodu, efekt je vskutku krásný. Fontány jsou veskrze vybaveny čerpadlem, pokud ne, lze je přikoupit.

zahradní fontánaStejně tak dobře poslouží i zahradní fontány. Stačí vám na zahradě, nebo v pergole kousek místa a můžete si dopřát relaxace při jemném šplouchání vody. Zahradní fontány je možné samozřejmě umístit také do interiéru. Ke klasice v podobě zahrad a vstupních místností se bez obav připojí i obývací pokoje. Protože je fontán na výběr opravdové množství, můžeme je jako skvělou dekoraci umístit do mnoha míst. Doporučujeme umístit fontánu také do restaurací, barů, recepcí, kanceláří a dalších prostor kde vynikne jejich krásný originální design. Některé fontány jsou přímo malými uměleckými díly, kde se můžete kochat na hře světla, vody a proudění.

pokojová fontánaDůležité však je, aby domácí fontány pocházely od ověřeného prodejce a zkušeného výrobce. Jen ten vám zajistí, že si fontánu budete užívat dlouhou dobu bez jakýchkoliv technických problémů. Zvláště důležité je to při pořízení fontány s LED osvětlením a zahradních fontán.

Samotné fontány jsou nádhernou dekorací – bytoví a zahradní designéři přesto nezaháleli a zvýšili laťku. Výsledkem jsou fontány s LED. Světlo prostupující protékající vodu vytváří jedinečnou ozdobu. LED fontány jsou posledním výkřikem návrhářských trendů a způsobem, jak originálně zaujmout. Představte si nádhernou fontánu s osvětlením na své zahradě nebo jiném místě. Rychle si získáte pozornost a obdiv hostů. Přes den, s blížící se tmou a zvláště v noci a na tmavých místech. Ve všech těchto podmínkách a prostorech můžete vodní fontány s LED s úspěchem použít. Specialitou jsou pak také kombinované mlhové fontány, kde se mísí mlha barevně nasvícená a vytváří tak magický kotel mlhy padající přes okraje.

Kde fontány koupit?

Využijte široké nabídky jednoho z největších prodejců fontán v ČR. Navštivte e-shop věnovaný umělým květinám, květináčům, kromě toho se tento eshop zaměřuje na zahradní a pokojové fontány.  Eshop na fontány garantuje nejen prvotřídní zboží, ale i rychlé dodání a poradenství.

Nechte se okouzlit krásou vodních fontánek ať již doma,v kanceláři, nebo venku na zahradě při posezení s přáteli. Přejeme Vám mnoho příjemných chvil strávených při odpočinku a relaxaci.