Služby lázní Velké Losiny


Sauna

Klimatizace

Kavárna

Bazén

Recepce

Parkování

Procedury

Wifi

Wellness

Máte dotaz?


732 444 902

losiny@e-lazne.eu

Lázeňská 323, 788 15 Velké Losiny

Lázně Velké Losiny

Velké Losiny Olomoucký kraj
Velké Losiny Olomoucký kraj

Termální lázně na Moravě

Lázně Velké Losiny s.r.o. prošly v poslední době velkou rekonstrukcí. Byla opravena hlavní budova Eliška i s balneoprovozem. Nyní celý komplex splňuje čtyřhvězdičkový standard. Termální lázně patří mezi nejstarší a nejznámější moravské lázně s dlouholetou tradicí. Mají věhlas jak pro léčebné výsledky a jedinečné sirné termální prameny, tak pro svou příjemnou polohu v podhůří Hrubého Jeseníku.

O lázních Velké Losiny

hr

Příroda dala Velkým Losinám do vínku léčivé termální prameny, které mají blahodárné účinky na pohybový aparát a nervovou soustavu. Jejich teplota se pohybuje okolo 36°C a losinská balneoterapie je využívá k léčebným koupelím a k napájení vnitřního i venkovního bazénu, které doplňuje celá řada lázeňských, relaxačních a wellness procedur. Termální lázně Velké Losiny jsou vyhledávaným místem všemi, kteří chtějí pečovat o své zdraví, načerpat novou energii a prožít příjemnou dovolenou. Věříme, že termální lázně Velké Losiny Vám budou nabízet pohodlí, komfort a kvalitní profesionální služby stejně jako ostatní lázeňské hotely sítě ROYAL SPA.

 

Jedinečný termální park v České republice

 

Termal park již zahájil svůj provoz. Skvělý tip na celodenní výlet za zdravím je do venkovního termálního koupaliště ve Velkých Losinách. Přijeďte se vykoupat v léčivé termální sirné vodě, která příznivě působí na pohybové, nervové, respirační, kožní a oběhové nemoci.

Vyniká svým prostředím a nabízí pro každého něco, stačí si jen vybrat z nabízených pobytů. Všechny pobyty můžete věnovat jako dárek pomocí dárkového poukazu. Samozřejmostí je také vystavení faktury na čerpání z FKSP. Pojišťěncům ministerstva vnitra poskytujeme 5% slevu na veškeré pobyty.

 

Wellness ve Velkých Losinách

 

Wellness je dnes velmi módní a trendy slovo. Jedná se o životní styl, který se soustředí na zdraví a péči o své tělo. Lázně Velké Losiny nabízí nejen léčebné pobyty, ale i moderní wellness pobyty. Klienti si skvěle odpočinou a naberou novou energii. Tím, že v lázních je kvalifikovaný personál, si užijete wellness mnohem více.

Služby lázní Velké Losiny


Sauna

Klimatizace

Kavárna

Bazén

Recepce

Parkování

Procedury

Wifi

Wellness

Máte dotaz?


732 444 902

losiny@e-lazne.eu

Lázeňská 323, 788 15 Velké Losiny

Nabízené hotely

hr

Často kladené dotazy

hr
Který pobyt je v lázních Velké Losiny nejprodávanější?

Mezi nejžádanější pobyt patří akční pobyt lázeňský relax.

Ve kterém hotelu jsou klienti ubytováni?

Ubytováni pro samoplátecké klienty je v hotelu Eliška ****, který prošel rekonstrukcí a patří tak k velmi komfortním ubytováním.

Mají termální lázně Velké Losiny wellness?

Ano, v rámci ubytování v hotelu Eliška máte k dispozici termální bazén s jávským salonem, kde vás rozmazlí relaxačními procedurami. Jako ubytovaní hosté máte slevu do Therme Park, kde je wellness zázemí se saunami.

Je možný pobyt s domácím mazlíčkem?

Bohužel, pobyt s domácím mazlíčkem není možný.

Je možné zaparkovat zdarma v lázních Velké Losiny?

Parkování je možné za 30 Kč / den. Osvobozeny jsou osoby ZTP/P.

Je k dispozici během pobytu v lázních Velké Losiny župan?

Ano, župan vám bude zapůjčen na recepci hotelu Eliška.

Co léčí lázně Velké Losiny?

Lázně Velké Losiny léčí pohybový aparát, kožní onemocnění, ale také i nervové onemocnění. Lázně léčí také děti. Kompletní indikace naleznete zde.

Platba benefity

hr

Platba benefity

hr
sodexo logo
benefity logo
benefit plus logo
sphere logo
zpmv logo