Gelové nehty

S krásnými nehty zabodujete!

Každá žena si potrpí na své vizáži, a tak pravidelně navštěvuje kadeřníka, pedikúru, manikúru, kosmetiku a nesmí vynechat ani návštěvu nehtového studia. Díky gelovým nehtům si dnes může každá žena dopřát krásné ruce, které se stanou její chloubou. Není snad žádná moderní žena, která by o gelových nehtech nevěděla.

Gelové nehty

Gelové nehty se skládají zpravidla z tipu, což je tenký plastový nehet, který se lepí na špičku přírodního nehtu. A druhou částí gelového nehtu je UV gel. I přesto, že gelové nehty spadají do skupiny umělých nehtů, jejich vzhled je přirozený. Vysoká odolnost nehtu je způsobena tím, že je materiál vytvrzen v UV lampě. Mezi další výhody, kterými se gelové nehty mohou pyšnit, je poměrně nízká cena a vysoká variabilita. Na své si přijde každá žena, ať už preferuje eleganci či jednoduchost.

TIP: Komplení řešení modeláže gelových nehtů z pohodlí domova pomocí sady na gelové nehty >>

Ale jedinou vadou, kterou musíme gelovým nehtům vytknout, je jejich omezená životnost. Po několika týdnech začínají přírodní nehty odrůstat a s nimi i nehty gelové. Je proto potřeba zavítat opět do nehtového studia, kde vám manikérka gelové nehty doplní. Ale musíte opět platit peníze za doplnění gelových nehtů.

Kdy ano, kdy ne?

Chcete-li mít krásné nehty a nevadí vám měsíčně investovat do své krásy peníze, není důvod, proč byste si neměli gelové nehty pořídit. Je možné si nechat natisknout i razítka na nehty, nebo si nehty ozdobit kamínky, glittry a podobně. Fantazii se meze nekladou. Gelové nehty jsou určené pro všechny ženy, které mají průměrně zdravé nehty. Ale nehodí se ženám, které trápí plíseň nehtů. Nejprve je nezbytné vyřešit zdravotní problémy, až potom myslet na krásu.

A pokud nechcete každý měsíc chodit do nehtového studia a investovat několik set korun, pořiďte si sadu na gelové nehty domů. Stačí být zručná, mít cit v ruce a fantazii a můžete si dělat gelové nehty doma. Nic vám v tom už bránit nebude.

 

Rubriky: Nezařazené | Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Gelové nehty