Úvodní

Projekty a vybavení cukráren a kaváren,
zmrzlinové stroje CARPIGIANI

Eiskon - Projekty

Máte projekt

70 % našich klientů přichází s vlastním projektem. Mají představu, jaké stroje potřebují. Pokud i vy patříte mezi ně, prohlédněte si náš katalog.

Eiskon - Katalog produktůProhlédnout katalog

Kompletní návrh od nás

Máte sen o vlastní cukrárně nebo podobném typu provozu? Víte, že byste chtěli mít vlastní podnik, ale nejste si 100% jisti, jaké budete potřebovat vybavení? Velmi rádi vás celým procesem provedeme. Vyslechneme si vaši představu a navrhneme kompletní řešení.

Eiskon - ProjektyVíce o projektech

Showroom

Eiskon - Showroom
Úvodní

Aktuality

Přečtěte si novinky, prohlédněte si vybrané akce.

Zobrazit všechny Zmrzlina
25
let

působíme na trhu

více o nás
250
projektů

jsme již dokončili

reference
9
značek

dovážíme do ČR

naše značky

Příběh značky Eiskon

Jsme předním dodavatelem vybavení pro kavárny, cukrárny, a gastronomická zařízení. V naší nabídce naleznete širokou nabídku zmrzlinových strojů, chladicí a mrazící vitríny a skříně, tempírky čokolády, směsí pro výrobu zmrzlin a zákusků, barových doplňků a gastro vybavení pro gastronomické provozy. Poskytujeme také projekty a kompletní dodávky kaváren, cukráren či barů. Na českém trhu jsme oficiálním zastoupením těchto renomovaných firem:

Jako velkoobchod zmrzliny, tedy dodavatel zmrzliny pro cukrárny a kavárny, se rádi staneme vaším stálým partnerem v rozvoji vašeho podnikání. Potřebujete spolehlivého dodavatele zmrzliny, který vám ručí za kvalitu zmrzlinových směsí a je tu vždy pro vás s cílem zajistit okamžitou pravidelnou dodávku zmrzliny? Hledáte dodavatele zmrzliny, jejíchž chuť je jedinečná a vyhoví těm nejpřísnějším nárokům na kvalitu? Jsme tu pro vás, kontaktujte nás. Chceme se stát vaším dodavatelem zmrzliny. 

Společnost Eiskon spol. s r.o. se zabývá prodejem a servisem zařízení pro kavárny a cukrárny na českém trhu od roku 1995. Již od začátku bylo našim cílem spolupracovat s největšími a nejkvalitnějšími výrobci v daném oboru. Pro naše klienty vybíráme jen ty nejkvalitnější produkty. Primárně řešíme veškeré vybavení pro cukrárny, specifické potřeby pro zmrzlináře, jsme přední český dodavatel zmrzliny. Náš velkoobchod je připraven pro vás udělat maximum.

Hlavní naší činností je prodej a odborné poradenství při prodeji výrobníků zmrzliny, cukrářských a pekařských strojů, chladicích a mrazicích vitrín, nápojových přístrojů a dalšího gastro vybavení. Jak již bylo zmíněno výše, nejsme jen dodavatel zmrzliny, ale provádíme projektování cukrářských provozů a návrhy kavárenských podniků. Součástí prodeje techniky pro cukrárny a kavárny je i samotná montáž, uvedení do provozu, zaškolení a záruční i pozáruční servis.

Proč gastro zařízení od nás?

Dodáváme pouze námi prověřené výrobky, které splňují ty nejvyšší standardy pro efektivní provoz vašeho podniku. Náš odborný tým školených profesionálů vám vždy do detailu poradí s nejvhodnější technologií pro daný typ a velikost podniku. U nás si můžete zmrzlinové stroje a chladicí vitríny fyzicky vyzkoušet a zeptat se na veškeré věci, které vás s jejich užíváním a provozem napadnou.
Provozujeme i vlastní servisní středisko, proto umíme veškeré nabízené stroje obratem servisovat, zajistit jejich opravu a výměnu náhradních dílů. Disponujeme navíc velkými skladovými zásobami náhradních dílů. Naší snahou je, aby vaše stroje měly minimální odstávku a sloužily vám na maximum.
Našim klientům poskytujeme také podporu v rámci financování pořízení strojů. Mimo to provádíme také pravidelná školení a semináře vč. kurzů pro zmrzlináře.

Naším cílem je nabídnout zákazníkům kvalitní produkty s kompletními službami a perfektním servisem. Věříme, že i vy si vyberete z naší nabídky zařízení a gastro vybavení, které vám zkvalitní vaše služby a učiní vaše produkty výjimečnými.

 

O firmě Naše značky

Zavřít [X]

Kontaktní formulář