Články a novinky

Akce samonosná nádrž Carat 4800

26.02.2024 00:00
Nabízíme vám za akční cenu   samonosná nádrž Carat 4800 litrů na dešt. vodu  26300 Kč + DPH  !!!

ceny nádrží a kompostérů stejné i v roce 2024 !!!!

26.02.2024 00:00
Vážený zákazníci ,   oznamujeme vám , že ceny kompostérů Thermo-King , Eko-king , nádrží na dešt. vodu  CARAT , PLATIN  , čističek OV One2Clean  a jímek   CARAT GRAF  zůstávají na stejné úrovni jako v r. 2024 !!!!

Ceny

08.01.2021 12:21
Vážený zákazníci , ceny zboží zůstávají  pro vás v roce 2021 stejné  !!!! jedná se o kompostéry Thermo-king , jímky GRAF Carat a Platin , čov One2clean a  nadzemní nádrže.

Již 15 let s námi !!!

04.03.2020 13:12
Využijte dosud platných cen  na kompostéry , čistírny OV , nádrže , septiky  i pro letošní rok !!!

Ceny kompostérů , jímek a čističek OV

21.03.2016 00:00
Ceny jímek , čističek a komposterů zůstávají  stejné , bez ohledu na vývoj kurzu EURO/Kč   i pro r. 2016 !! Využijte pro těchto přijatelných cen na velmi kvalitní výrobky : kompostér Thermo King , komposter Thermo Star , komposter EKO King , čistička OV One2 clean

úspěch na veletrhu

29.01.2015 14:02
Vážený zákazníci ,děkujeme za váš zájem o kompostéry a čistírny OV na výstavě Zahrada Čech. Z důvodu velkého zájmu budeme vystavovat i v letošním roce !! Nově na výstavě FOR ARCH.

Nová čistička one 2 clean

24.09.2014 13:36
Již brzy vám představíme novou čistírnu OV  one 2 clean !!

Ceny komposteru , jimek , čističek

05.02.2014 08:14
Využijte stále platných cen komposterů , jímek a čistíren OV !! My nezdražujeme !!

Sezóna začíná !!!

05.03.2013 14:31
Využijte stálé slevy na kompostéry , jímky , septiky a čističky odpadních vod !!! Kompostér Thermo King patří díky svým vlastnostem k nejprodávanějším v ČR.ČOV Klaro Easy představuje špičkovou čističku odpadních vod řízenou mikroprocesorem za vynikající cenu !!

ŽUMPEX

07.05.2012 14:44
Na základě vysoké poptávky zavádíme na našem e-shopu www.eko-kompostery.cz nový produkt žumpex určený pro  odstranění zápachu , rozpouštění kalů a usazenin pro  jímky a septiky !
1 | 2 >>

O kompostování

Kompostování organického přírodního odpadu není žádný mýtus! Při kompostování dochází k postupnému vrstvení organického odpadu s cílem rozložit tyto látky pomocí mikroorganismů a působení kyslíku na kompost. Tento kompost je velmi hodnotným zemním hnojivem pro vaší zahradu, což je vědecky dokázané. Kompost zlepšuje úrodnost vaší zahrádky a to s vyšším účinkem než klasická hnojiva. Další výhodou vlastního kompostování je snížení domovního odpadu až o 30%. Tímto si šetříme vlastní peníze a také přírodu.

Volba místa

Postavte váš kompostér přímo na zem.Tím umožníte přístup nejmenším živočichům do kompostéru. Přídavná podlaha slouží jako ochrana proti vniknutí hlodavců. Účinnost kompostéru zvýšíme umístěním na slunečné místo nebo do polostínu. Kompostér potřebuje sluneční teplo k procesu odpařování a chemických reakcí nutných k rozkladu látek. Kompostér by neměl stát na velmi větrném místě, ale také ne na nevětraném místě. Neustálý přívod čerstvého vzduchu je pro bezproblémový provoz kompostéru důležitý.

Několik správných tipů!

Pro první plnění použijte jako základní vrstvu méně skladný materiál např. nařezané větve. Do kompostéru tak proudí snadněji vzduch a lépe se odvádí přebytečná voda. Další vrstvy jsou již tvořené ze zahradního nebo kuchyňského odpadu. Je lepší, když je v kompostéru rozmanitý odpad, rychleji se pak rozkládá. Kompostér plníme postupně, ne naráz. Kuchyňské odpady obsahují vysoký podíl vody. Vždy dbejte na správný přívod vzduchu a odvětrání. Suchý a vlhký odpad by se měl promíchat. Řiďte se těmito radami a budete se těšit z výsledků kompostování, ze zdraví vaší zahrádky a přispějete k ochraně přírody.

Co patří do kompostéru?

Ovocné a zeleninové odpady, kávové a čajové zbytky, papír, mléčné výrobky, tráva, listí, větvičky, hobliny, popel, trus.

Co nepatří do kompostéru?

Maso, kosti, plasty, kovy, sklo, popel z cigeret, ryby, chleba, sýry.

Náš partner pro zavlažovací systémy

Nabízíme vám projekty, realizace a servis pro závlahové systémy. Automatické závlahy pro zavlažování zahrad, zavlažování hřišť,parků všech sportovních i zemědělských ploch. Zavlažovací systémy od profesionálů najdete na webu www.zavlazujte.cz

[CNW:Counter]