EKOkotle

EkoKotle.sk

Sporáky s vodným plášťom

Tieto sporáky majú využitie na varenie, vykurovanie s možnosťou napojenia inštalácie pre vykurovanie vedľajších miestností.
Ideálne riešenie pre chaty a menšie domy.
Viac.

Kotly na štiepku, pelety, ekohrášok a tuhé palivá

Kúrite vďaka nim ekologickejšie a ekonomickejšie.
Viac.

Horák na pelety

Jeho hlavnou úlohou je spaľovať pelety rastlinného pôvodu po naložení do otvoru výmenníka.
Viac.

Prestavby kotlov na automat

Nechajte si aj vy prestavať svoj starý kotol na automatický! Viac.

Možnosť kúpy aj na splátky s úrokom 0% – 1%

Veľká časť domácností používa na vykurovanie svojich priestorov klasické kotle, ktoré vyžadujú časté prikladanie paliva. Prikladanie je časovo náročné a náklady na palivo nie sú až také nízke ako by sa mohlo zdať.

Našou snahou je preto priblížiť širokému okruhu spotrebiteľov, prípadne iných subjektov spôsob, ako môžu znížiť náklady na vykurovanie rodinných domov a využiť tepelnú energiu vo forme drevenej štiepky vyrobenej z odpadového dreva, čistenia okolo potokov, pasienkov a pod.

Ekologické vykurovanie je zároveň aj ekonomicky veľmi výhodné. Investíciou do automatického kotla na štiepku je možné ušetriť 40 – 50% nákladov za

palivo na sezónu. Kotol je plne automatický a vyžaduje len občasný dohľad. Návratnosť investície do kotla je 3-4 roky.

Zákazníkom, ktorý majú záujem o samovýrobu štiepky, ponúkame stroje na sústreďovanie drevenej hmoty, štiepkovanie až po samotné spaľovanie. Poradíme im aj so skladovaním štiepky.

Všetkým, ktorí chcú ušetriť na kúrení, ponúkame automatické alebo manuálne kotly, kotly na spaľovanie biomasy, kotly na spaľovanie drevoštiepky, kotlošporáky a spaľovače peliet. Vyberte si z našej ponuky eko kotlov, ktoré spaľujú hlavne: