Ekologická likvidace automobilů - ZDARMA

Máte nepojízdný vůz a rádi byste se ho zbavili? Udělejte něco pro přírodu a nechte autovrak ekologicky zlikvidovat. Nemusíte se obávat, že vám tato akce zatíží rodinný rozpočet. Za ekologickou likvidaci se u nás neplatí!

Ekologická likvidace vozidel - zákonný způsob jak se zbavit svého dosloužilého vozu, snadno a jednoduše.

Jak ekologicky autovrak zlikvidovat?

Dřív než podáte žádost o vyřazení vozidla z registru, musíte svůj nepojízdný vůz odevzdat osobě, která je oprávněným provozovatelem zařízení ke sběru, výkupu, zpracování nebo odstraňování autovraků. Ale pozor. U likvidace vozu musíte prokázat, že jste majitelem automobilu nebo k likvidaci máte plnou moc. Co si tedy vzít s sebou? Občanský průkaz, cestovní pas nebo jiný platný doklad totožnosti, originál nebo fotokopii technického průkazu a případně i rozhodnutí v dědickém řízení, pokud došlo k úmrtí vlastníka nebo provozovatele vozidla.

Jak to u nás probíhá?

Nejdříve nás kontaktujte, napište nám do emailu Vaše telefóní číslo a my Vám zavoláme, dohodneme se na termínu odtažení Vašeho vozu, vyplníme nezbytné formuláře a dáme Vám protokol o ekologické likvidaci a vy na základě tohoto protokolu podáte žádost o vyřazení vozidla z registru.

photo photo photo photo