Vrty pro studny provádíme již od průměru 115 až do průměru 600 mm
Budeme Vám plně k dispozici
při případných úpravách
Zajistíme vám záruční i pozáruční
servis Vaší studny
Vlastní studna je důležitým prvkem každého domu

EKOVRTY, VRTÁNÍ STUDNÍ

Ekovrty jsou firma s dlouholetou praxí. Naše firma se zabývá vrtáním studní, vrtů pro tepelná čerpadla a zhotovením kompletní projektové dokumentace potřebné k legalizaci vrtané studny. Vrtané studny a vrty pro tepelná čerpadla jsou naší hlavní specializací. Vlastníme techniku, kterou lze použít i v obtížně přístupných lokalitách. Vrtaná neboli trubní studna je vhodná jako zdroj pitné nebo užitkové vody.

  • Studny, vrtání studní

    Potřebujete u svého rodinného domu nebo na své chatě vyvrtat studnu? Přenechejte vrtání studní skutečným odborníkům. Naše firma Ekovrty má v tomto oboru bohaté zkušenosti. Vrtáním studní a dalšími hydrologickými pracemi se zabýváme již 30 let, proto si můžete být jistí precizním vypracováním a opravdovou kvalitou při vrtání studny. Nemusíte se starat o nic, zajistíme vše potřebné. Vaši studnu vám změříme, zprojektujeme a následně vyvrtáme.

  • Studny a jejich vrtání

    Vlastní studna je důležitým prvkem každého domu. Vrtané studny představují nejběžnější způsob jímání podzemní vody. Jsou vhodné jako zdroj pitné i užitkové vody. Vrtání studní poskytneme za bezkonkurenční ceny. Díky naší vrtné technice pro nás není problém pracovat i na méně dostupných místech. Vrty pro studny provádíme již od průměru 115 až do průměru 600 mm. Zajistíme vám záruční i pozáruční servis vaší studny. Budeme vám plně k dispozici při případných úpravách.

  • Výhody vrtané studny

    Vrtané studny disponují řadou výhod, které ocení každý. Nemusíte mít strach o nedostatek vody v obdobích sucha. I během srážkového minima zajišťují vrtané studny stálý přítok. Samotný vrt studny přitom trvá pouze 1-2 dny. Můžete se těšit na vynikající kvalitu vody, dostatečná hloubka vrtu totiž zabrání pronikání nekvalitní povrchové vody do díla. Potěší vás také nízká cena úměrná výsledku, navíc vrtání studní minimálně poškodí stávající terén.

  • Další služby

    Kromě vrtání studní se zaměřujeme na hlubinné vrty pro tepelná čerpadla, montáže snímačů hladiny, montáže a opravy čerpadel a vodáren i čerpací zkoušky. Zajistíme vám vrty monitorovací, průzkumné a jiné. Obraťte se na nás také s instalatérskými, topenářskými a elektroinstalačními pracemi. Máte již studnu zašlou? Provádíme také čištění studny, desinfekce studny a rekonstrukce kopaných studní a vrtů. Od nás můžete čekat jen profesionálně provedenou práci. Přesvědčte se sami!

V případě jakýchkoliv nejasností či dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Ceník poskytovaných služeb

Abychom Vám co nejvíce vyšli vstříc připravili jsme orientační ceník služeb.

Služba Popis Cena
Vrt pro TČ Průměr 145 mm 950,-Kč/m
Vrt studna Průměr vrtu 185 mm, pažení 125 mm 1 700,- Kč/m
Vrt studna Průměr vrtu 205 mm, pažení 140 mm 1 850,- Kč/m
Vrt studna Průměr vrtu 220 mm, pažení 160 mm 2 000,- Kč/m
Předpažení kvartéru PVC 200 mm 500,- Kč/m
Předpažení kvartéru Ocel 219 mm 2 000,- Kč/m
Předpažení kvartéru Ocel 245 mm 2 500,- Kč/m
Doprava vrtné soupravy a nářadí 2 x nákladní auto 60,- Kč/km
Čištění a desinfekce vrtů 7 000,- Kč
Čištění a desinfekce kopaných studní do 10 m 7 000,- Kč
Čištění a desinfekce kopaných studní 10 m – 17 m 8 000,- Kč
Montáž ponorného čerpadla 6 000,- Kč
Montáž ručního čerpadla do 20 m 7 500,- Kč
Orientační čerpací zkouška 5 500,- Kč
Dodání a osazení šachty Plastová průměr 1 000 mm 14 500,- Kč
Z betonových skruží průměr 1 000 mm 15 000,- Kč
Z betonových skruží průměr 800 mm 13 500,- Kč

V případě jakýchkoliv nejasností či dotazů nás neváhejte kontaktovat.
Ceny ostatních prací dle rozsahu dohodou
Uvedené ceny jsou bez DPH

Domluvit konzultaci

Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme technologie, jako jsou soubory cookie, k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat osobní údaje. Své nastavení můžete spravovat pomocí odkazu Cookies v patičce webu..