Elektrikáři Jan Bašta, Praha 5

Elektrikář Praha, elektroinstalace Praha

Příprava zdiva před elektrickou instalací
Provedené zásuvky v kuchyňské lince

Elektrikáři Praha

Elektrikář Praha - firma Jan Bašta nabízí opravy elektroinstalace, elektro instalační práce a revize elektro - pro domácnosti i firmy! Tto firma provádí kompletní rekonstrukce elektroinstalace rodinných domů a bytů. Elektrikáři Jan bašta nabízejí také připojení elektrospotřebičů - bezpečně a dle norem, instalujeme podlahové elektro topení. Když si vyberete tuto firmu, vyberete dobře, pracovníci této firmy mají bohaté zkušenosti v oboru elektro instalace a odvádějí profesionální práci.

Elektrikář Jan Bašta

Elektrikář Praha 5 - Jan Bašta nabízí elektro rozvody, elektroinstalační práce, instalace kabelových rozvodů. Elektrikář nabízí profesionální zkušenosti a solidní jednání. Naši pracovníci mají ty nejlepší reference, máme za sebou i rozsáhlé rekonstrukce a opravy elektroinstalace. Dále nabízíme podlahová topení, rozvody TV a PC sítí. Kontaktujte nás pro cenovou nabídku

Elektrikář Bašta Jan

Firma Jan Bašta elektrikář působí na trhu již dvanáct let (od r. 1996). Problémy zákazníků řešíme operativně a rychle, protože si uvědomujeme, že elektřina je nezbytnou součástí našich životů a potřebujeme ji denně k pohodlí. Naše bohaté zkušenosti jsou doplněny potřebnými zkouškami dle zákona a každodenní praxí v oboru.

Firma Elektrikáři Bašta vám nabízí širokou paletu elektroinstalačních prací, rychlost, flexibilitu, dobré cenové podmínky a množstevní slevy stálým zákaznákům.

  • pro domácnosti v Praze a okolí, zajistíme i práce menšího rozsahu
  • pro firmy a instituce v Praze a okolí, pro zakázky většího rozsahu máme k dispozici tým externích pracovníků
  • uděláme Vám nabídku a konzultaci na místě nebo telefonicky zdarma

Nabídka prací - Elektrikáři

Provádíme následující práce:

  • běžné opravy a údržba elektroinstalace
  • rekonstrukce elektroinstalace domů, bytů a objektů
  • připojení elektrospotřebičů
  • elektro revize - revize elektrické instalace, přihlášky odběru elektrické energie PRE
  • instalace elektrického podlahového topení
  • rozvody TV antén, domácích videotelefonů, počítačové sítě, strukturované kabeláže
  • dodávka elektro zboží , osvětlení (dle katalogů), kompletní elektro - zařízení, instalace osvětlení interiérů a budov
  • elektronické zabezpečovací systémy
  • hromosvody - montáž, údržba a revize

Naši zákazníci jsou

Domácnosti
Firma Jan Bašta je připravena rychle zasáhnout při akutních problémech s elektroinstalací v domácnostech. Zajistíme opravy, údržbu a revize elektroinstalace, opravy zásuvek, jističů, instalace svítidel, podlahových topení, připojení elektrospotřebičů a řadu dalších prací.

Podniky a instituce
Pro větší klienty zajistíme veškeré elektroinstalační práce a to i velkého rozsahu, rozvody TV a PC sítí v budovách, instalace osvětlení interiérů budov a venkovního osvětlení.

Kontaktujte nás

Chcete se na něco zeptat, zajímá Vás cena, kolik by stála Vaše zakázka? Nejlepší je si vše vzájemě vysvětlit - Vy nám Váš problém a my Vám sdělíme, jak, kdy a za kolik jsme schopni Vaše požadavky uspokojit.

Neváhejte a ihned nás kontaktujte.

 

Profesionálně vedené taneční kurzy Praha nabízí Taneční škola Astra Praha.