Firma Elektro3000 se zabývá prodejem a servisem mobilních telefonů a příslušenství. V Blansku se nachází hlavní prodejna a v Letovicích je pobočková prodejna, která se zabývá prodejem a servisem telefonů, počítačů, notebooků, navigací a příslušenství.

 

Prodej:

Zabýváme se prodejem mobilních telefonů, počítačů, tabletů a navigací různých značek výhradně určených pro český trh s 2-letou záruční dobou. Dále veškerého příslušenství k mobilním telefonům (baterie, nabíječky, datové kabely, sluchátka, pouzdra, paměťové karty, držáky do auta, ...) a výpočetní technice (routery, modemy, switche, napájecí adaptéry, baterie k notebookům, interní komponenty stolních počítačů, ...).

 

Servis:

Provádíme servis telefonů různých značek a různých závad jako např.: reinstalace firmwaru, výměna dobíjecích konektorů, konektorů baterií, dotykových ploch + displejů, reproduktorů atd. Jsme schopni vyměnit i prasklé dotykové plochy u dražších telefonů, kde je dotyková plocha lepená dohromady s displejem (ceny na dotaz). U servisu počítačů a notebooků provádíme např.: reinstalace operačních systémů, výměna cmos baterií, odvirování, záchranu dat, čištění interních komponent, přepastování chladičů, úprava za novější komponenty atd.).

 

 

Přijďte nás navštívit na Blanenskou prodejnu nebo na pobočkovou prodejnu v Letovicích, rádi vám pomůžeme s výběrem zboží nebo opravíme váše rozbité zařízení.

 

 

OTZkYWUzZ