Pavel Procházka elektrikář, elektro pohotovost

Společnost Elpropa Praha byla založena v roce 1997 jako fyzická osoba a takto setrvává do dnešního dne.

Nabízíme Vám profesionální služby v oblasti elektroinstalací, elektrikářských prací, elektrorevizí a zapojení spotřebičů. Poskytujeme nonstop elektrikářskou pohotovost. Vaše elektrické rozvody opravíme i v ten nejméně příhodný čas.

Provádíme práce jak v rodinných domech, bytech, tak v menších provozovnách, v kancelářích, průmyslových a skladových objektech. Ačkoliv naším sídlem je Praha, působíme nejen v Praze a okolí, ale i po celých Čechách.

Vykonáváme revize elektro do 1000V ve Vašem rodinném domě, bytě či kanceláři. Po vykonání revize vypracujeme objektivní zprávu o technickém stavu Vašeho elektrického zařízení. Provádímě revize elektroinstalací, revize hromosvodů, revize elektrických spotřebičů či revize elektrického nářadí. Nalezené závady během elektro revize samozřejmě po domluvě odstraníme.

Montéři firmy PROCHÁZKA jsou profesionálové s platnými vyhláškami a osvědčeními. Veškeré práce provádíme rychle a kvalitně. Jsme malá, ale sebevědomá společnost nabízející našim klientům opravdové partnerství, jistotu a nadstandardní péči. Nakolik si stojíme za tím, co o sobě říkáme, brzy poznáte i Vy.

Elektrikáři k Vám dorazí do dvou hodin od nahlášení poruchy, v jakoukoliv denní či noční dobu. Pro objednání elektrikáře volejte nonstop linku +420 774 717 717.

JSME TU PRO VÁS!
  • Máte problém a nevíte si rady?
  • Nemáte ještě svého "vlastního" elektrikáře nebo revizního technika?
  • Starosti nechte na nás!
  • Neváhejte nás kontaktovat. Poradíme, navrhneme řešení a sdělíme cenu.
  • Poskytujeme pro Vás nonstop elektro pohotovost 24 hodin denně