Potřebujete poradit?

777 630 306

rentex@seznam.cz

Po - Ne 8.00 - 17.00

 

Vážení zákazníci, dovolujeme si vás přivítat na stránkách internetového obchodu eshop-svicky.cz, který je zaměřen na prodej svíček a materiálů na jejich výrobu. Náš e-shop je zaměřen především pro maloobchodní prodejce, kterým nabízíme nejen kvalitní zboží, ale také příznivé velkoobchodní ceny.

Výroba svíček

Firma Rentex se zabývá výrobou svíček již od roku 1995. Od té doby prošlo naší výrobnou řada materiálů, ze kterých jsme vybrali pouze ty nejkvalitnější, z nichž vyrábíme naše svíčky. Na výrobu palmových svíček používáme pouze kvalitní palmový vosk, abychom vykouzlili na našich svíčkách ty nejzajímavější mramorové povrchy. Dále se zabýváme výrobou parafinových svíček z kvalitního parafínu s minimálním obsahem vosku a gelové svíčky. Do všech svíček vkládáme vysoce kvalitní knoty, které zaručují dlouhodobé hoření.

Velkoobchod pro ČR, Slovensko i celou EU

V současné době dodáváme naše svíčky maloobchodním prodejcům nejen v ČR, ale také v EU. Na skladě našeho velkoobchodu svíček máme více jak 700 druhů palmových, parafinových a gelových svíček, které vám můžeme poskytnout za velkoobchodní ceny. Nákup v našem velkoobchodě svíček je velice snadný - stačí kliknout na nabídku produktů v tomto e-shopu a zboží vám bude vyexpedováno do 48 hodin. Nabízíme také množstevní slevy a dopravu zdarma, je-li vaše objednávka v minimální hodnotě 1000,- Kč bez DPH.

Reklamní sady a dárkové balení 

Mimo standardních svíček různých tvarů, vůní a barev nabízíme firmám také zakázkovou výrobu svíček dle vašich nestandardních požadavků. Zakázkovou výrobu reklamních svíček si můžete u nás objednat prostřednictvím e-mailu či telefonicky. Vyrobíme vám svíčky přesně dle vašich požadavků a přání. I zde nabízíme množstevní slevy.

Esenciální vonné oleje a vosky do aromalamp

V naší nabídce naleznete také více jak 80 druhů vonných olejů do aromalamp. Mimo standardní sortiment nabízíme také výrobu vonných vosků a olejů do aromalamp na zakázku s reklamním potiskem.

Dovoz a prodej

Vedle výše uvedených produktů vám můžeme nabídnout také mýdlově květy, aromalampy, vonné tyčinky, dárkové sady svíček a aromasety. I tyto produkty nabízíme také maloobchodním prodejcům v celé ČR a v EU. Jelikož máme všechny produkty skladem, můžeme vám zaručit expedici vámi objednaného zboží do 48 hodin.

 

DárkyVelkoobchod

Zahradní svíčka fólie repelentní káva AKCE

Cena: 67 Kč  s DPH 55 Kč  bez DPH

Repelentní svíčka miska 4knoty citron-aloe vera

Cena: 78 Kč  s DPH 64 Kč  bez DPH

Repelentní svíčka miska 4knoty citron-antitabak

Cena: 78 Kč  s DPH 64 Kč  bez DPH

Repelentní svíčka miska 4knoty meduňka-brčál

Cena: 78 Kč  s DPH 64 Kč  bez DPH

Repelentní svíčka miska 4knoty citron-mandarinka

Cena: 78 Kč  s DPH 64 Kč  bez DPH

Repelentní svíčka miska 4knoty meduňka-opium

Cena: 78 Kč  s DPH 64 Kč  bez DPH

Repelentní palmová svíčka ve skle JRB žlutá

Cena: 90 Kč  s DPH 74 Kč  bez DPH

Dárky

TOPlist