Vaše vysněné nemovitosti ve Španělsku

Jsem specialistkou na nemovitosti v oblasti Costa Blanca. 

Potřebujete pomoc?

Reaguji do 24 hodin

Žiji tady a znám to tady.

Jsem certifikovanou realitní specialistkou na pobřeží Costa Blanca. Mým klientům zde pomáhám s prodejem, nákupem a správou nemovitostí.

Costa Blanca je nádhernou a vyhledávanou lokalitou, kterou jsem si se svojí rodinou zamilovala natolik, že zde od roku 2012 vlastníme několik nemovitostí. Sama zde také žiji, což považuji za obrovskou přidanou hodnotu pro mé klienty.

Během těch mnoha let jsem navázala fungují obchodní vztahy, ať už se jedná o právní služby nebo řemeslné práce. Spolu s mým mezinárodním týmem profesionálů vás provedeme celým procesem pořízení nemovitostí ve Španělsku. Starosti s koupí přenecháte nám, abyste mohli žít svůj španělský sen.

0 +
Prodáno nemovitostí
0 +
Spokojených klientů
0 +
Pronajato nemovitostí
0 +
Inzerováno nemovitostí

Proč spolupracovat?

Orientace v lokalitě

Každá z těchto lokalit má své vlastní charakteristické rysy a přitahuje různé typy lidí. Jsem dobře obeznámená s každou z těchto lokalit a umím vám poradit ktera vyhovuje vasim potřebám a preferencím.

Profesionální tým

Tento tým profesionálů umi spolupracovat a komunikovat mezi sebou, abyste měli co nejhladší a efektivnější proces nákupu nemovitosti na Costa Blanca.

Časová úspora

Odbornost a zkušenosti zajistit hladký a efektivní proces nákupu.

Zprostředkování koupě

Pro hladký průběh máme osobní zastoupení ve Španělsku i České republice. Díky tomu je komunikace s námi jednoduchá a vše probíhá hladce.

Právní zastoupení

Budete mít na výběr z našich externích partnerů, kteří mají na vše licence a vyznají v místních zákonech.

Rekonstrukce a údržba

Náš profesionální tým zvládne jak běžné opravy, tak velké rekonstrukce.

Jsem tu pro vás!
Potřebujete odbornou pomoc? Napište mi.

Často se ptáte na ...

Garsonky se pohybují od 45.000 €. Byty s dvěma ložnicemi stojí kolem 70.000 € Apartmány v rezidenci s terasou nebo předzahrádkou začínají od 90.000 € K ceně si připočítejte 14% ( 10% jsou daně v oblasti Valencia a 3-4% zaplatíte za notáře a poplatky spojené s přepisem). Ceny se liší v závislosti na lokalitě a vzdálenosti od moře.

Nemovitost ve Španělsku lze financovat hypotékou z Česka v případě, že máte do zástavy jinou nemovitost v osobním vlastnictví na území ČR a dostatečnou bonitu. Pro tyto případy vám rádi poskytneme nezávaznou konzultaci od našich finančních proadců.

Ne, nemusíte. Máte na výběr z těchto možností:

  1. na základě úplné plné moci vyřídí náš tým vše za vás
  2. na základě částečně plné moci vyřešíme základní úkony a vy se v konkrétní termíny dostavíte k notáři
  3. vyřizujete si vše sami a na místě
  4. vyřídit vše sami nebo s asistencí  skrz španělskou ambasádu v Praze. Více informací ZDE

Vše se odvíjí od typu nemovitosti. S nemovitostí jsou spojené klasické poplatky za vodu, elektřinu a odpady. Dále pak komunitní poplatky spojené s údržbou společných prostor nebo pozemků. Více v článku TADY

Potřebujete mít rozpočet a vědět o všech poplatcích a daních. Dále je dobré nemovitost ověřit a vyžádat si platný dokument z katastrálního úřadu. Cizinecké číslo a další podklady je možné vyřídit již za pochodu koupě. Víc o koupi TADY