Investice do půdy

Zemědělská půda v ČR je ve srovnání s okolními státy stále levná.
Toto je jeden z důvodů proč se orná půda dostala v minulých letech do popředí zájmu investorů.
Půdy je omezené množství, další půdu si nevyrobíte.

Investice do nemovitostí

Protože dokonale známe trh s nemovitostmi, umíme vyhledat výjimečné investiční příležitosti. Svých znalostí využíváme i při realizaci vlastních developerských projektů.

Insolvence – obchodní záměr

Primárním záměrem je nákup firem blížící se do insolvence. Sekundárním zájmem je odkup nemovitosti od právnických i fyzických osob, kteří již vstoupili do platební neschopnosti, do exekučního řízení, nebo do insolvence.

Button 1 default text
Button 2 default text

O společnosti

Naše společnost byla založena jako obchodní společnost v roce 2009.Vznikla s myšlenkou zabývající se realitami na našem a zahraničním trhu. Po několika letech se rozrostla o nákupy nemovitostí od státní zprávy, od měst a obcí. Po rozhodnutí společníka vstoupila do nového odvětví, jak do insolvenčních, respektive konkursních řízení, které končí případným odkupem konkursních podstat v české republice.

Díky zkušenostem managementu a našich spolupracovníků, kteří se celý život pohybují ve finanční sféře a na realitním trhu, došlo ke vstupu do několika konkursních řízení. Díky čemuž jsme získali dostatek zkušenosti s insolvenčním řízením, odkupem pohledávek a následně odkupem konkursních podstat.

Všechny naše obchodní činnosti souvisí s realitním trhem, a tudíž vstup do insolvenčních řízení bylo jedním z obchodních rozhodnutí, jak získat přístup k zajímavým nemovitostem za rozumné ceny. 

Z této činnosti jsme získali jak „nemovitosti obchodního charakteru – ubytovny, hotely“, tak „osobního charakteru – rodinné domy“.

Touto činností máme příležitosti též získat mnoho hektarů zemědělské půdy, vhodné pro různé účely.

Nakoupené nemovitosti jsou po nákupu rekonstruovány a následně prodávány investorům. U zemědělské půdy dochází k zjišťování informací, zda je možné půdu využít jako zemědělskou, nebo je možné udělat změnu užívání, následně ji provést a pozemky připravit pro investora.

Business team working on a new business plan with modern digital

Zeptejte se na cokoli.

SLUŽBY

  • Investice do nemovitostí
  • Insolvence jako obchodní záměr
  • Investujte s námi do zemědělské půdy
  • Výkup nemovitostí za hotové
  • Odkup pohledávek

KONTAKT

ESTAR Reality Consulting, s.r.o. Varšavská 345/40 Praha 2, 120 00 Tel.: 608 905 726 Email: info@estarreality.cz IC: 288 92 771 DIC: CZ 288 92 771

Copyright 2018