603 542 296

Po - Pá:   8:00 - 20:00 hod.
So - Ne: 14:00 - 20:00 hod

nebo nám napište

Regály a regálové systémy do skladů, obchodů i archivů

rychlý kontakt pro objednávku:
603 542 296

Proč kupovat univerzální regály, když je každá firma jedinečná? My zohledníme vaše potřeby a navrhneme vám takové regály a regálové systémy, které vyjdou vstříc vašim požadavkům a vyhrazené prostory efektivně využijí do posledního místečka.

Už přes 20 let vytváříme regály a regálové systémy pro velké společnosti i malé firmy. A stále nás to nepřestává bavit. Stavíme regálové sestavy pro kanceláře, knihovny, archivy i obchody. Když do toho půjdete s námi, vytvoříme vám takový regálový systém, který padne vaší firmě jako ulitý!

Jednoduchá montáž regálů

 

Rychlé dodání regálů

 

Množstevní slevy

 
 

Regály a regálové systémy přesně na míru

Naše regály a regálové systémy se snadno přizpůsobí i vaší firmě. Běžně vybavujeme malé i velké prodejny, menší kanceláře i obrovské sklady. Pomáháme s členěním zboží největším knihkupectvím, významným automobilkám i stavebním společnostem.

Najdete u nás policové regály,tak i paletové regályregály do archivu nebo kovové regály. Specializujeme se také na vybavení prodejen a obchodů. Máme různé typy chladících vitrín a široký sortiment drátěných stojanů a dalších doplňků. Stačí si jen vybrat.

Partneři firmy Euro regály

Naše regály a regálové systémy můžete vidět v mnoha obchodech. Pomáhají ve skladech, prezentují zboží v prodejnách a střeží kulturní poklady v knihovnách a archivech. Jen si jich asi málokdy všimnete. Ostatně, pokud regály fungují, jak mají, ani bychom si je neměli uvědomovat. Přitom ale odvádějí velký kus práce. A mohou pomoci s organizací i vám.



Partneři

Proč zvolit euroregály
  • Jedinečné materiály s neomezenou životností Pokud nedojde k poškození, neztrácejí naše regály nikdy své užitné vlastnosti. Vynikají nízkou hmotností vzhledem k váze, kterou unesou. Další výhodou je trvalá povrchová úprava.
  • Možnost vyrobit regály, vitríny a další vybavení prodejen a skladů na míru. Nabízíme velkou variabilitu rozměrů, u regálů libovolný počet polic a možnost rozšiřovat stávající sestavy, doplňovat další pole nebo regálová patra. U obchodních regálů je výhodou libovolná barva i odstín podle přání zákazníka.
  • Jednoduchá montáž a údržba
  • Rychlé dodací lhůty
  • Množstevní slevy při větších zakázkách
Jak objednat zboží

Objednávku zboží můžete učinit pomocí emailu info@euro-regaly.cz, telefonního čísla 603 542296 nebo prostřednictvím formulářů na webu