Mobilní pojízdné billboardy

Jsme jedničkou v oblasti poskytování mobilní reklamy od roku 2002 v ČR a SR. Ze studie (sedmibodové srovnání klasické a mobilní reklamy) vychází, že během stejného časového úseku, při stejné sdělovací schopnosti reklamy, u stejné značky, stejného výrobku, při stejném místě šíření a stejném rozpočtu dosahuje EUROMOBILE vyšších hodnot zapamatování než u pevné reklamy.

Pronájem obytných vozů

RIMOR SEAL 7 – Obytný automobil pro 6 osob na jízdu i spánek, délka 7,3 m, do 3,5t motorová klima, tempomat, 2x airbag, elektrická okna, ABS, topení, lednice s mrazákem, TV/DVD, boiler, markýza, nosič na 4 kola, nádrže čerstvé a odpadní vody, koupelna se samostatnou sprchou, WC, vařič dvě plotýnky.

Pronájem velké lodi

Loď Mar – Mon 50 m x 7 m

Ať už chystáte rodinnou sešlost, oslavu jubilea nebo třeba narozeninovou párty.

Nevšední a stylové prostředí lodní paluby pomůže vytvořit úžasný zážitek z Vaší akce, na kterou Vaši hosté jen tak nezapomenou.

Nabízíme rovněž možnost atypického ubytování na této lodi.

Využijte mobilní reklamu, pronájem obytného vozu či lodi.

Kontaktujte nás …

Co o nás říkají naši zákazníci?

„Vše od domluvy, přes realizaci a výsledky proběhlo naprosto dle dohody. S činností firmy a výsledky kampaně jsme velmi spokojeni.“

Jana Novotná

„Výborná firma zabývající se pojízdnou mobilní reklamou, která je lépe viditelná a má lepší výsledky než statická reklama na billboardech. Doporučuji. “

Karel Sládek

Naši významní klienti

Všem našim klientům nabízíme vysoký standard služeb, kvalitu, přátelský přístup a serióznost.
Mezi naše spokojené klienty se řadí již více než 250 společností.