Párty stany - pronájem párty stanů, prodej párty stanů

 

Mobilní výstavní hala pro BVV o rozloze 4 800 m2
na veletrhu TECHAGRO 2018

Nabízíme prodej, pronájem a výrobu párty stanů, nůžkových stanů, pódií a párty servisu, s nimiž máme více než 10 let zkušeností. Vyzkoušejte kvalitu, funkčnost a spolehlivost našich párty stanů a párty servisu. Naše společnost byla založena v roce 2002 se sídlem 20 km od Brna v obci Nesvačilka. Našim počátečním artiklem byl pronájem a prodej a výroba párty stanů a velko-stanů a jejich vybavení. K uspokojení přibývající poptávky z řad náročnějších klientů a udržení se na špičce v oboru, jsme se rozdělili na dva provozy: pronájem a prodej párty stanů. Naše veškeré služby děláme tak aby byl uspokojen i ten nejnáročnější zákazník. I proto mezi naše stálé zákazníky patří Ministerstvo vnitra ČR, Lesy ČR a Česká televize. Prohlédněte si naše reference párty stanů.

 

Pronájem - párty stany, nůžkové stany a párty servis

Zde dokážeme uspokojit nejnáročnějšího klienta jak z ČR tak i ze Slovenska, Rakouska, Německa, a Polska.

Prohlédněte si naši cenovou nabídku pronájmu party stanů, pódií, příslušenství a párty servisu.
 

Výroba - párty stany, nůžkové stany, pódia, pivní sety

Výrobní závod jsme zřídili po nemilé zkušenosti s kvalitou dostupného vybavení v ČR. Naše výrobky jsou zárukou kvality a funkčnosti. Máme 3 artikly výroby:


Párty stany - reference

Prohlédněte si naše reference párty stanů a vybavení na Vaši párty.

Párty stan 2 x 3mPárty stan 3 x 3 mPárty stan 3 x 3 mPárty stan 3 x 3 mPárty stan 3 x 3mPárty stan 3 x 3mPárty stan 3 x 3mPárty stan 3 x 4,5mPárty stan 3 x 4,5mPárty stan 3 x 6 mPárty stan 3 x 6 mPárty stan 3 x 6m