head-switch-01

soustružení - CNC soustružení

svařování - ruční, ocel i nerez

head-switch-02
head-switch-03

frézování - CNC frézování

broušení - ruční, na kulato CNC bruska

head-switch-04
head-switch-05

další práce s kovy - dělení materiálu na CNC pilách

povrchová úprava - nitridace

head-switch-06
About Us

Euro topoz spol. s r.o.

Česká společnost Euro topoz, s.r.o. se už od roku 1995 specializuje na třískové obrábění kovů. Dříve firma vyráběla také pekařské stroje, dnes už se soustřeďuje hlavně na obrábění kovů a také jejich tepelnou úpravu, tzv. nitridaci. Firma přijímá menší i větší zakázky a je velmi moderně vybavena. Kontaktujte nás, rádi a ochotně vaši poptávku naceníme, poradíme vám a vyjdeme maximálně vstříc.

thmbeurotopoz

Obory, kterými se zabýváme :

    • soustružení – CNC soustružení
    • svařování – ruční, ocel i nerez
    • frézování – CNC frézování
    • broušení – ruční, na kulato CNC bruska
    • další práce s kovy – dělení materiálu na CNC pilách
    • povrchová úprava - nitridace

 

Nitridace – tepelná úprava kovů

Kromě třískového obrábění provádíme také nitridaci. Nitridování je chemické tepelné tvrzení povrchu zušlechtěné oceli vysoké pevnosti. Cílem je tedy docílit toho, aby byl povrch zpracovaného výrobku co nejtvrdší a nejodolnější.

CNC stroje a další vybavení

Naše firma obrábí kovy již více než 20 let. Po celou dobu inovuje a rozšiřuje strojní vybavení, v současné době vlastní několik obráběcích center, CNC stroje různého stáří včetně nejmodernějších typů a další potřebné vybavení. Zaměstnáváme zkušené, zručné a spolehlivé řemeslníky, kteří stroje obsluhují. Kontaktujte nás nebo přímo přijeďte do naší výrobní haly. Zodpovíme vaše dotazy, obratem naceníme vaši poptávku a v dohodnutém termínu provedeme dohodnuté třískové obrábění či nitridaci.

Kontakt a reference

Pro představu o naší práci nahlédněte do sekce Reference nebo nás nejlépe kontaktujte, telefonicky či emailem). Zaručujeme vám otevřené a přímé jednání, poradíme, zodpovíme dotazy, dodržíme dohodnuté termíny. Těšíme se na oboustranně spokojenou spolupráci!