Levné ubytování Brno - příjemný penzion a levná ubytovna v Brně

Penzion

Levný penzion Brno

Hledáte příjemné a levné ubytování v Brně? Chcete se ubytovat v penzionu blízko centra a přitom v klidném prostředí? Expres Atack levný penzion Brno vám nabízí soukromí v našem novém ubytovácím areálu.

Penzion - pokoje

Penzion má jedno, dvou a tří lůžkové pokoje s vlastním WC a sprchou každém pokoji, předsíňkou a příslušenstvím. V celém objektu je rychlý internet přes WIFI. Posezení v zastřešené pergole a možnost grilování. Do penzionu si můžete vzít svého pejska.

Ubytování blízko centra a BVV

Ubytování je 10 minut autem od Brněnského výstaviště - BVV Brno. Ideální pro ubytování při akcích na výstavišti nebo Brněnském autodromu. Blízkost centra ocení obchodníci a podnikatelé na služební cestě. Levné ubytování Brno - výhodný ceník ubytování v penzionu.

Ubytovna

Levná ubytovna Brno

Ubytovna pro dělníky, montéry nabízí dlouhodobé levné ubytování v Brně. Nabízíme výhodné ceny za dlouhodobé ubytování. Neomezená kapacita teplé vody. Kvalitní úklidový servis a pravidelná výměna ložního prádla.

Ubytovna - pokoje

Zrekonstruovaná ubytovna nabízí nocleh ve dvou , tří a čtyřlúžkových pokojích. Celková kapacita je 27 lůžek. V budově je dobře vybavená kuchyň a 4x WC a 3x sprcha. Součástí ubytovny pro montéry, dělníky je také společenská místnost.

 

Odpočinek a grilování

Je pro vás připravena zastřešená pargola, kde je možnost grilovat maso a jiné dobroty a odpočinout si po namáhavém dni. Můžete také využít internet přes WIFI zdarma.

Azyl pro milence Brno

Copyright 2010 ©  ExpresAtack s.r.o.. Všechna práva vyhrazena. GDPR dokumentace.

Možnosto platby ubytování Hodinový hotel Brno Opravna oděvů Brno
Stavebnictví a půjčovna mechanizace