Dovolená 2018 u moře a last minute zájezdy

Láká vás dovolená u moře 2018 a levné last minute zájezdy? Potom jste právě přišli na stránku, která má za úkol informovat vás o zajímavých lokalitách, městech, památkách, akcích a nabídkách zájezdů cestovních kanceláří. Doufáme, že budete s obsahem našich stránek spokojeni a právě zde si vyberete vaši vysněnou dovolenou.

Nejkrásnější pláže Evropy

Pobřeží - Španělsko

Nejkrásnější pláže Evropy ročně navštíví velké množství turistů. Jsou oblíbené zejména proto, že nabízí příjemné prostředí, odpočinek, různé formy zábavy i sportu. Vybrali jsme pro vás top pláže Evropy, ze kterých si jistě vybere každý.

Karneval v Benátkách 2018

Benátky, Itálie

Karneval v Benátkách je jedním z nejpopulárnějších a nejznámějších karnevalů na světě. Letos (2018) je možné jej navštívit v období 27. ledna až 13. února 2018, což si jistě nenechají ujít desítky tisíc turistů z celého světě. Buďte mezi lidmi, kteří atmosféru této italské tradice zažijí na vlastní kůži a rezervujte si autobusové zájezdy. Již zbývají poslední místa, na rozhodování není čas!

Kam na dovolenou v březnu 2018?

Pláž Santo Domingo

Celá jižní polokoule si aktuálně užívá sluníčka dosytnosti. Nejlepší podmínky pro dovolenou v březnu se nachází v Karibiku, Indickém oceánu a Africe. V Evropě si pravděpodobně ještě budeme muset chvíli počkat, ale pokud přeci jen chcete někam vyrazit za příjemnými teplotami, doporučujeme Algarve v Portugalsku či o něco vzdálenější Kanárské ostrovy, zejména ostrovy Fuerteventura a Lanzarote vám poskytnou příjemných 23 °C. Těšit se můžete na průměrných 8 hodin slunečního svitu.

Ceny v Chorvatsku 2018 (potraviny, restaurace)

Pláž v Primoštenu, Chorvatsko

Každý rok míří k Jadranu na 800 000 českých turistů, kteří zůstávají věrni své destinaci po celé roky. Ještě než se ale vydáme na cestu, je dobré vědět jaké panují ceny v Chorvatsku pro rok 2018. Z pohledu turisty nás zajímají ceny potravin a ceny v restauracích.

Ceny v Bulharsku 2018 (potraviny, jídlo, restaurace)

Bulharsko

Volně navazujeme na článek s průměrnými cenami potravin v Chorvatsku a tentokrát vám přinášíme ceny potravin v Bulharsku pro rok 2018. Bulharsko je mezi českými turisty velmi oblíbenou lokalitou právě díky nízkým cenám. Je ale opravdu Bulharsko tak levné, jak se o něm již několik let traduje?

Indoorové sporty a zábava na Lipně – aneb když počasí nepřeje

Okolí vodní nádrže Lipno je vyhledávanou destinací v každém ročním období. Tento malebný kraj láká na úchvatnou i romantickou přírodu, přátelskou atmosféru, historické památky i široké možnosti zábavy a sportovních aktivit od těch poklidných, vhodných pro všechny, až po některé vyloženě adrenalinové.

Nejkrásnější pláže Itálie

Pláž Itálie

Itálie, to je oblíbený cíl turistů v zimě i v létě. V tomto článku se ale zaměříme na letní dovolenou u moře. Můžete si vybrat z nepřeberné nabídky nejkrásnějších pláží Itálie. Vězte, že tímto titulem se pyšní právem.

Nejhezčí pláže Itálie – tipy:

  1. Amalfské pobřeží