Zateplení fasád a domů
    Zdá se vám, že platíte zbytečně vysoké ceny za energii? Tedy za plyn a elektřinu? A máte zateplený dům? Že ne? Tak to je vážná chyba! Věděli jste, že díky kvalitnímu zateplení domu lze ušetřit i 50% nákladů za vydané energie? Pojďte se pustit do zateplování a ušetřete tak vysoké částky, které jste dosud platili zbytečně!

    Zateplování fasád není jen nová omítka na domě

    Podíváme-li se na velká města, jako je Praha, Brno, Olomouc, Plzeň, Hradec Králové nebo Liberec či Jablonec nad Nisou, na první pohled je zdánlivě nic nespojuje. Města rozprostřená po celé republice. To, čím jsou na stejné „vlně“, je zateplování. Tisíce objektů se změnilo k nepoznání. Nejen, že vypadají dobře, ale hlavně šetří náklady za energie.

    Proč se vydat na cestu zateplení?

    • mohu ušetřit i více než polovinu výdajů za energie
    • zajistím si pohodlí pro sebe a svou rodinu
    • udělám něco pro přírodu, ušetřená energie sníží dopad na životní prostředí
    • prodloužím tak životnost objektu
    • zvedne se prodejní cena objektu

    Není se čeho bát, zateplení fasád je rutina

    Možná jste již o zateplování přemýšleli, ale rozmysleli jste si, že je na to ještě čas. Nechce se vám možná ani do pracné přestavby a následného úklidu. Je třeba si ale uvědomit, že zateplení rodinného domu nebo jakéhokoliv jiného objektu, je krátkodobá činnost, která nevyžaduje žádné stavební úpravy! Tedy na první pohled sice vypadá, že se objekt změní, ale jde o zateplování fasád, které jsou v podstatě jen obloženy, a tudíž to netrvá kdoví jak dlouho. Samotné zateplování fasády není nic složitého a teoreticky by to zvládl každý doma sám. Jenže je třeba dodržet určité technologické postupy, které zajistí dlouhou životnost. Přesto se najdou lidé, kteří do toho jdou sami. Jak na zateplení domu si ale musíte řádně prostudovat a teoreticky, ale i prakticky naučit!

    Zateplování domu je na denním pořádku

    Jak zateplit fasádu nebo dokonce jak zateplit dům, to vše lze najít na internetu. Jenže bude vás to stát obrovské úsilí a ne vždy se výsledek musí povést. Nejlepší je využít služeb specializované firmy. Nabízí výhodné podmínky, ale i mnohé další výhody. Firmy se většinou specializují na zateplení rodinných domů nebo paneláků a postup zateplení fasády nebo celého domu je pro ně jasný. Obrovskou výhodou je pak rychlost, čistota práce a samozřejmě i záruka kvality.

    Zateplování fasády se vyplatí do několika let

    Pan inženýr Kovář radí:“ Přestože je zateplování domu větší investicí, během několika let se při stoupavé tendenci cen energií peníze vrátí a není se třeba obávat, že investujeme zbytečně. Navíc se zúročí cena i při eventuelním prodeji nemovitosti.“ Fasády rodinných domů a objektů celkově pak mění i svou tvář. Můžete si změnit barvu celého domu a dodat mu tak prvotřídní vzhled. Ze starého domu se může stát rázem úplně nový dům.

    Zateplování domů je pro všechny typy objektů

    Myslíte si, že ze starého kamenného nebo cihlového domu nelze vytvořit příjemný a moderní zateplený dům? Sami to asi nezvládnete, ale není to nic nemožného. Určitě je třeba si zjisti výpočet a následně i kalkulace, aby bylo jasné, kolik rekonstrukce bude stát. Kolik stojí celkové zateplení, vám sdělí již zmíněná specializovaná firma.

    Sami na zateplení fasády asi nepřijdete

    Nehledejte návod, jak si svépomocí zateplit dům. Shlédněte fotografie nebo video firmy, které je na to specialista, přečtěte si diskuze a objednejte se co nejdříve. Čím dříve totiž objekt zateplíte, tím dříve začnete šetřit. A tím dříve si užijete ten skvělý pocit moderního a příjemného bydlení s nízkými náklady.
    TOPlist