Parkety Frýdek-Místek

Firma Ladislav Šimko – Podlahářství, Frýdek-Místek, nabízí kompletní služby pro parkety. Poznamenal vaše parkety zub času? Neváhejte využít renovace parket od naší firmy, která obnoví zašlý lesk vašich parket, pro něž dále nabízíme také broušení parket a jejich pokládku.

Pro veškeré podlahové krytiny nabízí naše firma široké spektrum služeb, mezi něž patří např. broušení, lakování a pokládka podlahy (dřevěných i plovoucích), korků, koberců a PVC. Než je pokládka podlahy provedena, tak nejprve podlahu vyrovnáme. Při práci využíváme moderních materiálů včetně marmolea a vinylové podlahy.

homeImg0

Broušení parket
Frýdek-Místek

Broušení parket provádíme valcovou bruskou Langer s vlastním odsáváním. Dokončení broušení parket zajistíme talířovou bruskou Suma. Mezi broušením pro parkety provedeme celoplošné tmelení přípravkem od švédské firmy Bona. Broušení parket zakončíme trojitým lakováním.

homeImg1

Renovace parket
Frýdek-Místek

Renovace parket, kterou nabízí naše podlahářství a podlahové studio Frýdek-Místek, zajistí, aby parkety zůstaly krásné po co nejdelší dobu. Pro renovace parket používáme kvalitní přípravky, které parkety šetrně ošetří, a proto se nemusíte obávat, že by je renovace parket poškodila.

homeImg2

Pokládka podlahy
Frýdek-Místek

Pokládka podlahy od naší firmy je realizována v mnoha variantách - pokládáme plovoucí podlahy, klasické parkety, mozaiky, korkové podlahy, koberce a PVC. Pokládka podlahy je zhotovována také z následujících podlahových krytin: marmoleum, vinylové podlahy, dřevotřísky a OSB desky.

Ladislav Šimko - Podlahářství a podlahové studio Frýdek-Místek nabízí komplexní služby pro pokrytí podlah a parket. Mezi naše služby tak patří např. pokládka podlahy, lišt a koberců, broušení parket, lakování a vyrovnávka podlahy. Zajišťujeme i renovace parket. Během naší práce používáme moderní technologie i materiály.