Úklid domácností

Existují příjemnější věci, než je domácí úklid. Tak proč si je neužít, o úklid Vaší domácnosti se postaráme my. A protože ani my bychom si do bytu nepustili jen tak někoho, zaměstnáváme pouze spolehlivé a diskrétní pracovníky s čistým trestním rejstříkem.

Více..

Úklid firem

Víme dobře, jak důležité je udržovat čisté pracovní prostředí. Úklid kanceláře v podání firmy Fast & Clean je proto vždy rychlý a pečlivý. V kancelářích provádíme úklid na denní bázi, případně jednou týdně či s jinou frekvencí. Konkrétní parametry firemního úklidu závisí na domluvě.

Více..

Úklid společných prostor

Úklid společných prostor patří mezi čím dál častěji využívané úklidové služby. Jestliže potřebujete zajistit úklid bytového domu v Olomouci či okolí za příznivou cenu, nemusíte hledat dál. Máme s úklidem společných prostor mnohaleté zkušenosti a naše ceny jsou bezkonkurenční.

Více..

Čištění koberců

Provádíme hloubkové chemické čištění koberců, které zbaví Váš koberec veškerých nečistot, prachu, bakterií a roztočů. Po této čistící proceduře Vám předáváme krásné, zregenerované koberce, které vypadají téměř jako nové.

Více..

Poskytujeme vysokou kvalitu služeb za přiměřenou cenu.

Proč si najmout právě nás?

Úklid máme rádi

Znáte to také. Potřebujete rychle uklidit a do úklidu se Vám nechce? Nevadí, nikdo nemá úklid rád. MY ANO! Uklízíme firmy a domácnosti již od roku 2001

Můžete nám důvěřovat

U úklidové firmy je důvěra zákazníků klíčová. A právě důvěrou dlouhodobých zákazníků se úklidová firma Fast&Clean může pochlubit.

Firmy i domácnosti

Firmám i domácnostem poskytujeme profesionální úklidové služby, se kterými budete, jak si troufáme tvrdit, s ohledem na cenu i kvalitu práce spokojeni.

Příznivé ceny

Vzhledem k množství zákazníků po celé Moravě jsme schopní udržovat náklady na dopravu k Vám na nízké úrovni a nabízet tak příznivé ceny úklidu.

Pokrýváme střední Moravu

Úklidové práce provádíme nejen v Olomouci, ale také v dosahu 80 km. Máme zákazníky ve Zlíně, v Prostějově, v Přerově i v Šumperku.

Všechny typy úklidu

Jsme zvyklí provádět veškeré typy úklidu: po řemeslnících, uklizení bytu po divokém večírku, předvánoční či jarní úklid, pravidelný úklid aj. Podívejte se na detailní informace o jednotlivých typech úklidových prací, které provádíme.

Fast & Clean - důkladný a rychlý úklid.

Kompletní seznam poskytovaných služeb:

  • Úklid firem
  • Úklid domácností
  • Úklid společných prostor
  • Čištění koberců
  • Čištění podlah
  • Voskování podlah
  • Čištění podlahovych krytin
  • Čištění čalouněného nábytku
  • Mytí oken
  • Úklid po rekonstrukci
  • Stěhování

Máte zájem o úklidové služby? Potřebujete bližší informace? Neváhejte a využijte náš formulář pro rychlý kontakt.

Výběr z našich spokojených zákazníků

S firmou Fast&Clean spolupracujeme již delší dobu, kdy jsme se rozhodli svěřit úklid firemních prostor externí firmě. Spolupráce nám přinesla nejen úsporu nákladů, ale také značně zkvalitnila výsledek a zpříjemnila naše pracovní prostředí.

Ladislav Ch.

CEO, Olomouc

Firmu Fast Clean si zavolám vždy, když chci svůj byt uklidit do posledního smítka.
Za těch pár korun mi výsledek opravdu stojí.

Jana H.

Podnikatelka, Šumperk

Když jsem viděl jejich práci v práci, vyzkoušel jsem je i u nás doma. Musím říci, že takto překvapenou manželku, jak přišla tehdy z práce, dlouho zase neuvidím :)

Josef K.

Obchodní manažer, Přerov

Fast & Clean - Váš partner pro profesionální úklid.

O nás

Jsme profesionální úklidová firma se sídlem v Olomouci. Jsme tu pro Vás již od roku 2001. Uklízíme velmi pečlivě, avšak zároveň rychle, levně a diskrétně.

Ochrana osobních údajů (GDPR)    Identifikační údaje

Sociální sítě: