Prodej nafty Praha

Vítáme vás na stránkách naší čerpací stanice, která zajišťuje prodej nafty a rozvoz nafty především pro zákazníky ve městě Praha a okolí. Prodej nafty od naší firmy je využíván zákazníky, pro něž je kvalitní motorová nafta naprostou nutností. Naši zákazníci ví, proč využít prodej nafty od nás.

Pokud tedy chcete pro váš vůz pouze to nejlepší, neváhejte využít prodej nafty od naší firmy.

Motorová nafta

Motorová nafta je odebírána výhradně od renomovaných výrobců z ČR i ze zahraničí. Díky tomu se můžeme zaručit, že naše motorová nafta je vysoce kvalitní. Motorová nafta je odebírána především zemědělci, dopravci a stavebními firmami. Mezi pohonné hmoty z nabídky naší čerpací stanice patří nejen motorová nafta, ale i Natural 95 a od května ještě aditivovanou naftu.

Čerpací stanice

Naše čerpací stanice vám nabízí prodej nafty a dalších PHM a rozvoz nafty. Kromě toho je vám k dispozici i malý obchod, který je součástí čerpací stanice. Zde naleznete motorové oleje, provozní kapaliny a autokosmetiku i běžné spotřební zboží (občerstvení, cigarety a tiskoviny) - to vše a ještě více vám nabízí naše čerpací stanice.

Rozvoz nafty

Rozvoz nafty zajišťujeme vlastní cisternou Mercedes Actros s kapacitou 12 200 litrů. Minimální odběr pro rozvoz nafty činí 1 000 litrů. Rozvoz nafty poksytujeme pro zákazníky ve městě Praha a širokém okolí. Pokud máte o rozvoz nafty zájem, neváhejte nás kontaktovat.

Produkty

motorová nafta

prodej nafty

rozvoz nafty

služby čerpací stanice

Aktuální ceny pohonných hmot

Natural 95 39,50 Kč
Nafta motorová 37,90 Kč
Aditivovaná nafta 38,40 Kč
 

Každý víkend sleva na tankování 0,30 Kč/litr.
(Při platbě v hotovosti)

Aktualizováno: 10.4.2024

 OTEVÍRACÍ DOBA:

 denně  6 - 21 HOD