Filmy ke stažení zdarma:

Stahuj filmy zdarma. Zde najdeš výběr těch nejlepších filmů ke stažení. V dnešní moderní době již není zvykem chodit do videopůjčovny a stále méně lídí chodí i do kina. Dnes je běžné mít doma výkonný počítač k němuž patří velký LCD monitor, kvalitní HDTV televize nebo plazmová televize. Každý si tak může přehrávat filmy v teple a pohodlí svého domova. Dříve vetšína lidí kupovala filmy na DVD discích, ale poslední dobou stále více lidí stahuje filmy zdarma. Takový stažený film je pak možno vypálit na DVD nebo blu-ray a přehrát jej v DVD přehrávači nebo přímo v počítači. K přehrání filmů je také možné použít mobilní telefon. Rychlost internetového připojení stále stoupá a cena kvalitního připojení není nijak vysoká. Níže můžes najít nejstahovanější filmy zdarma. Můžeš využít i vyhledávání níže.


Strana číslo: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92


Jan Jedlička: Stopy krajiny

Jan Jedlička: Stopy krajiny

Ke stažení zdarma doporučujeme film Jan Jedlička: Stopy krajiny.

Pohroužený akvarel života umělce Jana Jedličky. Český malíř, filmař a fotograf emigroval v roce 1968 do Švýcarska a jeho druhým domovem se stala pustá krajina toskánské nížiny Maremma. Prázdná paleta možností vnitřního exilu je postupně naplňována uhrančivými malbami, utkanými z pestré směsice odstínů hornin, sedimentů, pigmentů nalezených v krajině. Imprese nového domova ambientně přenášené na plátna, fotografie i surovinu filmu zachycují vnitřní zrak a duchovní pouto umělce vyvázaného ze společenských struktur, oddaného pouze vlastní tvorbě a životu v krajině matného světla a stínu.(MFDF Ji.hlava)

Dokumentární Česko / Itálie, 2020 , 65 min
Hodnoceni: 78%

spustitSpustit


 
 

Voyagers - Vesmírná mise

Voyagers - Vesmírná mise

Ke stažení zdarma doporučujeme film Voyagers - Vesmírná mise.

Budúcnosť ľudskej rasy je v ohrození. Do ďalekého vesmíru je preto vyslaná skupina tridsiatich mladých mužov a žien. Keď však odhalia znepokojujúce tajomstvá misie, na lodi nastane chaos...(PK)

Sci-Fi / Thriller USA, 2021 , 108 min
Hodnoceni: 52%

spustitSpustit


 
 

Vlci na hranicích

Vlci na hranicích

Ke stažení zdarma doporučujeme film Vlci na hranicích.

Vlci na hranicích vypráví příběh o návratu vlků do české krajiny a obecněji také o našem rozpolceném vztahu k přírodě. Na Broumovsku byly tyto šelmy vyhubeny před více než dvěma sty lety a začali se postupně vracet až v poslední době. V tomto kraji je také soustředěna největší koncentrace ovcí v celé České republice. Sledujeme tak příběhy konkrétních lidí – ekologické farmářky, starosty jedné z obcí, či velkochovatele ovcí, kterým všem do života zasáhli vlci. Veřejnost je rozdělená – na jedné straně stojí statkáři a další obyvatelé, kteří se cítí ohroženi a chtějí se vlků zase zbavit. Na druhé straně jsou ti, kdo je považují za přirozené predátory nutné pro znovunastolení rovnováhy v přírodě. Podle nich by se lidé měli vzdát absolutní nadvlády nad životním prostředím a měli by změnit svůj způsob přemýšlení o lidské bezpečnosti a majetku. Dokážeme a chceme vlky opět přijmout?(Bontonfilm)

Dokumentární Česko, 2020 , 78 min
Hodnoceni: 79%

spustitSpustit


 
 

Nová šichta

Nová šichta

Ke stažení zdarma doporučujeme film Nová šichta.

25 let strávil Tomáš Hisem pod zemí jako horník na Ostravsku. Trh práce se ale prudce mění, doly zavírají, havíři se rekvalifikují. Tomáš si navzdory nevěřícím pohledům svých kamarádů volí specializaci, která má k jeho původní profesi opravdu na hony daleko. Hodlá vyměnit šachtu za digitální prostor a stát se programátorem. Intimní a zároveň lehce humorný časosběrný portrét režiséra Jindřicha Andrše sleduje komorní, ale epickou odyseu obyčejného člověka. Svým nevtíravým humanismem evokuje díla klasiků britského sociálního realismu, její řízný ostravský akcent si však s ničím nespletete.(Artcam Films)

Dokumentární Česko, 2020 , 91 min
Hodnoceni: 79%

spustitSpustit


 
 

Raya a drak

Raya a drak

Ke stažení zdarma doporučujeme film Raya a drak.

Kdysi dávno ve fantazijním světě Kumandry žili lidé a draci v harmonii. Kdykoliv pak zlověstné nestvůry nazývané Druuni ohrožovaly zemi, draci se pro záchranu svých lidských přátel obětovali. Nyní, o 500 let později, jsou tato monstra zpět a osamělá válečnice Raya, se vydává na dlouhou a nebezpečnou cestu, aby vystopovala posledního draka a hrozivé Druuny zastavila jednou provždy. Během své cesty však zjistí, že k záchraně světa nebude zapotřebí jen dračího kouzla, ale především i důvěry.(Falcon)

Animovaný / Akční / Dobrodružný / Komedie / Rodinný / Fantasy / Muzikál USA, 2021 , 107 min
Hodnoceni: 77%

spustitSpustit


 
 

Shorta

Shorta

Ke stažení zdarma doporučujeme film Shorta.

Je nejasné, co se přesně stalo, když byl devatenáctiletý Talib Ben Hassi v policejní vazbě. Policisté Jens a Mike jsou na běžné hlídce v kodaňském ghettu ve chvíli, kdy v rádiu oznámí Talibovu smrt. Zpráva roznítí nekontrolovatelný vztek mezi mládeží v ghettu, kteří touží po odplatě. Najednou se oba policisté ocitají v pastí a musí bojovat zuby nehty, aby našli cestu ven. Nadčasový thriller o policejní brutalitě a rasovém napětí vás stejně jako francouzský film Bídníci nenechá chladným vůči násilí všude kolem.(Film Europe)

Akční / Thriller Dánsko, 2020 , 95 min
Hodnoceni: 62%

spustitSpustit


 
 

Rytíři spravedlnosti

Rytíři spravedlnosti

Ke stažení zdarma doporučujeme film Rytíři spravedlnosti.

Nasazený voják Markus se vrací domů ke své dospívající dceři poté, co jeho manželka zemřela při tragické nehodě vlaku. Zda se, že to byla pouze nešťastná shoda náhod, dokud se neobjeví matematický geek Otto se svými dvěma excentrickými kolegy Lennartem a Emmenthalerem. Otto také cestoval ve zničeném vlaku. A je přesvědčený, že za tím někdo musel být. Jak se hromadí stopy, Markusovi je jasné, že mohlo jí o pečlivě naplánovaný atentát, jehož obětí se nakonec náhodou stala jeho manželka. Komedie Anderse Thomase Jensena je moderní bajkou o solidaritě, náhodnosti vesmíru… a, no, o smyslu života.(Film Europe)

Komedie / Drama / Thriller Dánsko, 2020 , 116 min
Hodnoceni: 85%

spustitSpustit


 
 

Hejtři

Hejtři

Ke stažení zdarma doporučujeme film Hejtři.

200 milionů diváků! To je realita, které čelí hudební kapela Hatari – skupina umělců z Islandu – když se rozhodnou přihlásit se do Eurovize 2019. Ale tato senzace rychle zachází příliš daleko ve chvíli, kdy jsou vybráni, aby v soutěži reprezentovali Island. Nyní jsou Hatari předurčeni k cestě do Tel Avivu v Izraeli, aby reprezentovali jejich maličkou zemi na světové scéně. Tváří v tvář aktuálnímu politickému izraelsko-palestinského konfliktu se Hatari rozhodnou něco udělat: situaci zkusit změnit. Hatari se prohlašuje za „oceňovanou, antikapitalistickou, BDSM techno kapelu“. Díky svému vystupování si jich lidé začínají všímat, otevírají se novým myšlenkám. Dokážou však Hatari přispět do této kritické debaty pouze svým uměním? Nebo jejich poselství nezvládne proniknout přes zářivou bublinu, kterou Eurovize vytvořila?(Film Europe)

Dokumentární Island, 2020 , 90 min
Hodnoceni: 66%

spustitSpustit


 
 

Exorcismus

Exorcismus

Ke stažení zdarma doporučujeme film Exorcismus.

Maša Artuković je mladá dívka, která žije v domě se starší sestrou Verou. Vera, jejíž víra hraničí s náboženským fanatismem, má podezření, že je Maša posedlá Satanem, a drží ji zavřenou doma. Je přesvědčená o tom, že ji může spasit jedině exorcismus. S žádostí o pomoc se obrátí na kontroverzního kněze Viktora Supila. O chystaném vymítání se dozví reportérka křesťanské Rodinné televize, která se vydá s kameramanem Borisem a psycholožkou Sofijí, známou kritičkou podobných obřadů, k Artukovićovým do sklepa. Při mnoho minut trvajícím vymítání, ke kterému se reportérka staví skepticky a Sofija se jej snaží překazit, dochází k mnoha překvapivým zvratům. Vyjde najevo, že se někteří jeho aktéři z minulosti znají a chtějí, aby některé skutečnosti zůstaly utajené. Všichni bez ohledu na to, zda věřili v Mašinu posedlost Satanem či nikoliv, zažijí nejstrašnější chvíle svých životů.(Balkanfilm)

Horor / Drama Chorvatsko, 2017 , 90 min
Hodnoceni: 55%

spustitSpustit


 
 

Maxinožka 2

Maxinožka 2

Ke stažení zdarma doporučujeme film Maxinožka 2.

Další dobrodružství Maxinožky je opět tady! Adamův tatínek je teď velmi slavný a chce využít svou slávu ke změně světa. Kontaktuje ho nevládní organizace, aby pomohl chránit největší přírodní rezervaci před znečištěním ropnou společností. Když táta zmizí, jeho syn, Maxinožka a jeho přátelé udělají vše, co je v jeho silách, aby ho našli a zachránili...(Vertical Ent.)

Animovaný Belgie / Francie, 2020 , 88 min
Hodnoceni: 54%

spustitSpustit


 
 

Léto v Kreuzbergu

Léto v Kreuzbergu

Ke stažení zdarma doporučujeme film Léto v Kreuzbergu.

Čtrnáctiletá Nora je tichá dívka, která se o prázdninách poflakuje po Berlíně se svou starší sestrou a kamarádkami. Pomalé tempo líných letních dnů nabourá až setkání s osobitou Romy. Díky ní totiž Nora pozná velkou první lásku, ale i trápení. Přijďte spolu s nimi zažít žhavé léto v Kreuzbergu, které všechno změnilo.(Queer Kino)

Drama / Romantický Německo, 2020 , 95 min
Hodnoceni: 64%

spustitSpustit


 
 

Croodsovi: Nový věk

Croodsovi: Nový věk

Ke stažení zdarma doporučujeme film Croodsovi: Nový věk.

Za to, že jsou Croodsovi trochu zaostalí, může nepochybně táta Grug. Ten se držel hesla „Všude dobře, v jeskyni nejlíp“ a bránil jim tak v osobním rozvoji. Když konečně překonali strach a Grugův odpor, zjistili Croodsovi, že svět může být báječným místem k životu, když máte kliku a narazíte na nějaký ten úrodný a bezpečný plácek. Po mnoha našlapaných kilometrech a řadě příjemných i nepříjemných zážitků Croodsovi takové místo našli. Mělo jen jednu nevýhodu. Žila na něm jiná rodina – Lepšíkovi. Už jejich příjmení napovídá, že jsou na trochu jiné civilizační úrovni než viditelně zaostalí Croodsovi. Vynalézavý Fíla Lepšík, hlava rodiny, zajistil svým blízkým komfort, o jakém se Croodsovým ani nesnilo. I díky tomu je jeho rodina milá, vlídná a přátelská a plně připravená přivítat Croodsovy ve svém stromovém domě, kde mají kromě mnoha vymožeností i pravěkého předchůdce televize. Z historie víme, že když na sebe narazí různě vyspělé civilizace, nevyhnutelně to mezi nimi začne skřípat. A skřípe to i mezi Croodsovými a Lepšíkovými a je to slyšet na míle daleko. To skřípání dosáhne to až za vysokou zeď, kterou Lepšíkovi vybudovali, aby se ochránili před nebezpečím, které tam číhá. Jenže žádnou zeď nepostavíte tak, aby byla nepřekonatelná, a tak je dost možné, že se hrubá síla neotesaných Croodsů ještě bude náramně hodit.(CinemArt)

Animovaný / Rodinný / Dobrodružný / Komedie / Fantasy USA, 2020 , 95 min
Hodnoceni: 74%

spustitSpustit


 
 

Země nomádů

Země nomádů

Ke stažení zdarma doporučujeme film Země nomádů.

Neokázalé drama je citlivě vystavěno kolem postavy ovdovělé šedesátnice Fern (opět úchvatná Frances McDormand), nalézající životní sílu v cestování napříč Amerikou ve svém příbytku, bílé dodávce, a kolem četných setkání s podobně naladěnými novodobými „kočovníky“. Přívětivý film s nesmírnou duší.(MFF Karlovy Vary)

Drama USA / Německo, 2020 , 108 min
Hodnoceni: 71%

spustitSpustit


 
 

Nadějná mladá žena

Nadějná mladá žena

Ke stažení zdarma doporučujeme film Nadějná mladá žena.

Cassie (Carey Mulligan) byla nadějná mladá žena… dokud se vše ze záhadného důvodu nezměnilo. Zdá se, že v jejím životě není nic takové, jak se zdá: je děsivě chytrá, provokativně mazaná a navíc po nocích žije tajným druhým životem. A nečekané setkání Cassii nabídne šanci napravit křivdy minulosti.(CinemArt)

Krimi / Drama / Thriller USA, 2020 , 113 min
Hodnoceni: 74%

spustitSpustit


 
 

Slečna bestie

Slečna bestie

Ke stažení zdarma doporučujeme film Slečna bestie.

Kdyby Slečna bestie byla normální horor o řádění sériového zabijáka, roztomile naivní studentka Millie (Kathryn Newton) by se s velkou pravděpodobností stala jednou z jeho prvních obětí. Monstrum, přezdívané Řezník (Vince Vaughn), si ji také neomylně vyhlédne, jenže místo dalšího zářezu na pažbě si vinou jistého magického rituálu ze setkání s Millie odnese velmi nepříjemnou životní komplikaci. Pokud je ovšem slovo „komplikace“ pro situaci, kdy se ráno probudí v jejím těle, dostačující. Millie je na tom ještě hůř, musí se vypořádat s tím, že se z ní přes noc stal obtloustlý padesátník, po kterém jdou policajti z celé Ameriky. Navíc má jen 24 hodin na to, aby vrátila věci do normálu, jinak v tom chlapovi zůstane uvězněná navěky. Zatímco se Millie v Řezníkovi trápí a přemýšlí, jak z něho ven, Řezník v Millie si neskutečně užívá. Získal krytí, o jakém se mu ani nesnilo, a navrch k tomu školu plnou nic netušících studentů a studentek, kterými si může prakticky bez práce vylepšovat skóre. Protože koho by napadlo, že se v té naivce, jež byla dosud považovaná za šikanovaného otloukánka, skrývají neukojitelné vražedné sklony?(CinemArt)

Komedie / Horor / Thriller USA, 2020 , 102 min
Hodnoceni: 58%

spustitSpustit


 
 

Na palubu!

Na palubu!

Ke stažení zdarma doporučujeme film Na palubu!.

Měla to být jednorázová spolujízda, ale všechno se zkomplikovalo už v Paříži, kde místo očekávaných slečen obsadili sedadla Edouardova auta zavalitý dobrák Chérif a hovorný frajírek Félix. Úzkostlivý mamánek za volantem se stává mimoděčným pasažérem Félixova romantického nápadu překvapit na venkově dívku, se kterou prožil krátký letní románek. Trio symbolicky ztroskotá v idylických kulisách divoké řeky a prázdninového kempu na jihu Francie. Ve filmu Guillaume Braca se vtipně prolínají prvky buddy komedie a neokázalé civilnosti klasika francouzské nové vlny Erica Rohmera. Poetický film Na palubu! vypráví o síle nečekaného přátelství, plachých romancích a bolestivých ranách, které se v žáru horkého léta buď rychle zahojí, nebo už nikdy nezmizí; o čase dospívání, kdy je všechno zdánlivě jen jako, ale ve skutečnosti už doopravdy.(Artcam Films)

Komedie Francie, 2020 , 95 min
Hodnoceni: 66%

spustitSpustit


 
 

Idiot Prayer: Nick Cave Alone at Alexandra Palace (koncert)

Idiot Prayer: Nick Cave Alone at Alexandra Palace (koncert)

Ke stažení zdarma doporučujeme film Idiot Prayer: Nick Cave Alone at Alexandra Palace (koncert).

Během vystoupení Idiot Prayer hraje Nick Cave sólo na klavír písně napříč jeho hudební historií. V unikátní podobě tak představí skladby od raných Bad Seeds a Grindermana až k současným titulům z Nick Cave & the Bad Seed a alba „Ghosteen“. Záznam obsahuje známé tituly jako „Into My Arms“, „The Mercy Seat“, „Higgs Boson Blues“ nebo „Girl In Amber“. Koncert byl nahrán v červnu 2020 a následně vysílán online. Nyní ho mají fanoušci možnost zhlédnout v kinech v rozšířené verzi, která obsahuje čtyři dosud nezveřejněné scény. Koncert vznikl jako reakce na karanténní opatření a s nimi související omezení pohybu a izolaci. Idiot Prayer je jako vzpomínka na zvláštní a nejistý moment v historii. Vystoupení v impozantní West Hall Alexandra Palace natáčel oceňovaný kameraman Robbie Ryan (The Favourite, Marriage Story, American Honey), střih měl na starosti Nick Emerson (Lady Macbeth, Emma, Greta), hudbu nahrál Dom Monks.(Aerofilms)

Hudební Velká Británie, 2020 , 118 min
Hodnoceni: 87%

spustitSpustit


 
 

Žal žen

Žal žen

Ke stažení zdarma doporučujeme film Žal žen.

Přes 30 let víme o problémech s klimatem, publikujeme data, zakládáme panely a nic zásadního se neděje. V minulém roce se díky klimatickým hnutím a aktivistům dostaly do hry emoce a najednou se věci daly do pohybu. Film Žal žen proto není o statistikách a teplotních stupních, ale o emocích, které vzbuzuje vidina kolapsu rovnováhy mezi planetou a lidmi. Je také hlavně o ženách, často matkách malých dětí, protože ženy leckdy vnímají a prožívají ohrožení klimatickou změnou naléhavěji než muži.(ČSFD.cz)

Dokumentární Česko, 2020 , 92 min
Hodnoceni: 53%

spustitSpustit


 
 

Wonder Woman 1984

Wonder Woman 1984

Ke stažení zdarma doporučujeme film Wonder Woman 1984.

V pokračování očekávané komiksovky se tentokrát ocitneme v osmdesátých letech. Proti superhrdince Wonder Woman budou stát dva záporáci. Max Lord v podání Pedra Pascala (seriál Hra o trůny) a také Cheetah s tváří herečky Kristen Wiig (Marťan).(Vertical Ent.)

Akční / Dobrodružný / Fantasy / Sci-Fi USA, 2020 , 151 min
Hodnoceni: 48%

spustitSpustit


 
 

Malířka a zloděj

Malířka a zloděj

Ke stažení zdarma doporučujeme film Malířka a zloděj.

Drogově závislý Karl-Bertil tvrdí, že si nepamatuje, proč malířce Barboře Kysilkové vystavená díla ukradl ani co s nimi pak udělal. Zločinu ale lituje a na popud autorky souhlasí, že jí bude stát modelem pro příští portrét. Umělecká spolupráce oba zvláštním způsobem sblíží. Dávají jeden druhému nahlédnout do stinných zákoutí své minulosti. Film líčí události střídavě z dvojí perspektivy a k některým se vrací, aby je převyprávěl očima toho druhého. Výsledná malba tak zprostředkovává místy temné, ale jímavé protnutí dvou zdánlivě nesourodých osudů.(Jeden svět)

Dokumentární Norsko, 2020 , 102 min
Hodnoceni: 79%

spustitSpustit


 
 

Jak Bůh hledal Karla

Jak Bůh hledal Karla

Ke stažení zdarma doporučujeme film Jak Bůh hledal Karla.

Režisér Karel Žalud s režiséry Vítem Klusákem a Filipem Remundou po několik let navštěvoval Polsko, aby lépe pochopil Poláky a jejich vztah k Bohu. Ve filmu se Žalud obrací na náhodné kolemjdoucí, jeptišky oslavující výročí křtu Polska, zástupce antisemitského rozhlasu Radio Maryja i kněze obviněného ze sexuálního obtěžování. Zatímco oni mají ve věcech víry jasno, tak filmař, který sám hledá duchovní oporu, je stále skeptičtější. Zdá se, že křesťanství v dnešním Polsku sice nabízí odpovědi, ale pouze na otázky odsouhlasené církví a konzervativní vládou.(MFDF Ji.hlava)

Dokumentární Česko / Polsko / Slovensko, 2020 , 97 min
Hodnoceni: 54%

spustitSpustit


 
 

Duše

Duše

Ke stažení zdarma doporučujeme film Duše.

Co dělá člověka… člověkem? Pixar Animation Studios uvádí celovečerní film Duše, ve kterém se představí středoškolský učitel hudební výchovy Joe Gardner (v původním znění Jamie Foxx), který dostane životní šanci hrát v proslulém jazzovém klubu. Jeden chybný krok ho však přenese z ulic New Yorku do Neznáma před, což je fantastické místo, kde čerstvě narozené duše získávají před vstupem na Zemi vlastnosti, návyky i zlozvyky. Joe však na svém životě lpí a tak spojí síly s duší číslo 22 (v původním znění Tina Fey), která však vůbec nechápe, čím je zrovna lidský život tak výjimečný. A jak se Joe zoufale snaží duši číslo 22 vysvětlit, co je na životě tak skvělé, sám získává odpovědi na otázky, které si sám nesčetněkrát kladl.(Falcon)

Animovaný / Dobrodružný / Komedie / Rodinný / Fantasy / Hudební USA, 2020 , 100 min
Hodnoceni: 86%

spustitSpustit


 
 

Žena

Žena

Ke stažení zdarma doporučujeme film Žena.

Žena se zrodila z touhy ukázat svět skrz oči ženy. A pak přišly otázky! Jakými fázemi musí žena projít, aby se z malé holčičky stala osmdesátiletá babička? Jaké jsou její sny a touhy a čeho se nejvíc bojí? Co jí nejvíc zraňuje? Co očekává od života, společnosti a mužů? Jak se cítí ve svém těle a vnímá svou sexualitu? Jakou roli hrají v jejím životě krása a vzhled? Jak se změní její život mateřstvím? Co vlastně víme o ženských touhách a proč se jich některé národy tak bojí? Slabá, hloupá, ubrebentěná, žárlivá, rozpustilá a hysterická, ale i jemná, milá, oddaná a skromná: to vše popisuje ženskou “povahu”. Ale jsou všechny ženy doopravdy takové? Výjimečný projekt Anastasie Mikové a Yanna Arthus-Bertranda, věhlasného fotografa a režiséra vizuálně ohromujících dokumentů Home, Planeta Oceán, Země krásná neznámá nebo Člověk, Vám dovolí nahlédnout do nitra více než 2000 žen ze všech koutů světa a snad ho i mužům pomůže pochopit.(Bohemia MP)

Dokumentární Francie, 2019 , 105 min
Hodnoceni: 80%

spustitSpustit


 
 

Pro balík prachů

Pro balík prachů

Ke stažení zdarma doporučujeme film Pro balík prachů.

Tom (Liam Neeson) je nechvalně proslulý zloděj, ale city, které chová ke své nové lásce Annie (Kate Walsh) ho přimějí napravit staré hříchy. Chce přestat žít jako zločinec a především nechce svůj vztah s Annie postavit na lžích. Rozhodne se přiznat přímo FBI a odevzdat státu peníze, které ukradl, výměnou za dohodu a čistý trestní rejstřík. Když zavolá do místní kanceláře FBI, aby se přiznal a domluvil si schůzku, agenti Baker (Robert Patrick) a Meyers (Jeffrey Donovan) to považují jen za žert. Posílají místo sebe své podřízené, agenty Nivense (Jai Courtney) a Halla (Anthony Ramos). Tito dva mladší agenti jsou v šoku, když zjistí, že Tom je skutečný bankovní lupič. V jeho ukradených penězích spatří vstupenku do lepšího života. Tak začíná hra na kočku a myš, ve které se do sebe zamotá dobré a zlé.(Mirius FD)

Akční / Krimi / Drama / Thriller USA, 2020 , 99 min
Hodnoceni: 72%

spustitSpustit


 
 

100% Vlk

100% Vlk

Ke stažení zdarma doporučujeme film 100% Vlk.

Čtrnáctiletý Freddy vypadá jako obyčejný kluk, ale není obyčejný a není ani úplně člověk. Patří do starého rodu vlkodlaků a těší se na svou první proměnu ve vlka. Je trochu potrhlý, ale až se stane skutečným vlkodlakem, bude se z něj vážený člen smečky a jednou velmi obávané monstrum. Stejně jako jeho otec a jeho děda i praděda. V tu velkou slavnostní noc první proměny se ale něco zvrtne a Freddy se změní v ne příliš dravého ani moc hrozivého, zato ve strašně moc rozkošného... pudla. Tohle je stoprocentní zklamání pro všechny. Roztomilý pudlík nemá mezi vlkodlaky co pohledávat, Freddy je doslova a do písmene vykopnutý na ulici. Prozatím. Kouzelná noc a úplněk pro první proměnu stále trvá a Freddy musí do rána dokázat, že je opravdovým stoprocentním vlkodlakem. Se srdcem vlka a s roztomilou růžovou šošolkou se pudl Freddy vydává do ulic za dobrodružstvím a hromadou legrace. Potká pár psích kámošů, šíleného zmrzlináře, pozná psí vězení a odhalí jedno dávné tajemství. Všichni ostatní pak zjistí, že stoprocentní vlkodlak může být drsný jako vlk a současně hebký jako pudl.(Bontonfilm)

Animovaný / Komedie Austrálie, 2020 , 96 min
Hodnoceni: 66%

spustitSpustit


 
 

Chlast

Chlast

Ke stažení zdarma doporučujeme film Chlast.

Již název filmu vypovídá o tématu, kolem kterého se příběh točí. Existuje totiž teorie, že by se každý člověk měl narodit s určitou dávkou alkoholu v krvi. Tato malá intoxikace totiž otevírá naši mysl k poznání světa okolo nás, zmírňuje problémy a zvyšuje naši kreativitu. Tato teorie zaujme Martina (Mads Mikkelsen) a jeho tři přátele, unavené středoškolské učitele, a pustí se do experimentu, při kterém si po celý den udržují hladinu alkoholu v krvi. Když Churchill dokázal vyhrát druhou světovou válku s notnou dávkou alkoholu, kdo ví, co způsobí pár kapek jim a jejich studentům? Prvotní výsledky jsou povzbudivé a tento malý projekt se stane opravdovým akademickým výzkumem. Jak jejich hodiny, tak výsledky se zlepšují a skupina znovu dostane chuť do života! Když však výzkum přeženou, někteří musí skončit. Je stále jasnější, že i když alkohol mohl dopomoci ke skvělým úspěchům v historii, některé odvážné činy mají své následky.(Film Europe)

Drama Dánsko, 2020 , 117 min
Hodnoceni: 87%

spustitSpustit


 
 

Princova cesta

Princova cesta

Ke stažení zdarma doporučujeme film Princova cesta.

Když při jedné ze svých procházek po pobřeží objeví mladý opičák Tom bezvládného a zraněného starce, netuší, jak velké tajemství před ním leží. Prošedivělý muž je princem, který pochází z neznámého kontinentu. Mezi ním a mladíkem se začne odvíjet překvapivé přátelství. V Tomově světě, z něhož se vytratila radost, nadšení i smysl pro dobrodružství působí pošetilý starý princ jako zjevení, které ale ne všichni vítají s nadšením. Dva přátele čeká magická cesta za poznáním, která vede skrze podivuhodné velkoměsto až do neprobádaných hlubin lesa. Film Jeana-François Laguionie a Xaviera Picarda je okouzlující poklonou imaginaci a ódou na přátelství nespoutané konvencemi.(Artcam Films)

Animovaný Francie / Lucembursko, 2019 , 77 min
Hodnoceni: 76%

spustitSpustit


 
 

Svět podle Muchy

Svět podle Muchy

Ke stažení zdarma doporučujeme film Svět podle Muchy.

Alfons Mucha, autor secesních plakátů, užitého umění a obrazů, včetně monumentální Slovanské epopeje, se proslavil už na přelomu 19. a 20. století… Tak proč mu teď, ve století jednadvacátém, známý americký streetartový umělec Mear One namaloval desetimetrový portrét na fasádu domu v Los Angeles? Proč se k jeho odkazu hrdě hlásí japonský ilustrátor Yoshitaka Amano a další současní autoři fenoménu jménem manga? Nový a v mnohém překvapivě aktuální pohled na život Alfonse Muchy nabídne svěží dokumentární film režiséra Romana Vávry nazvaný Svět podle Muchy...(ČSFD.cz)

Dokumentární Česko, 2020 , 100 min
Hodnoceni: 67%

spustitSpustit


 
 

Skutok sa stal

Skutok sa stal

Ke stažení zdarma doporučujeme film Skutok sa stal.

„Skutok sa nestal,“ prohlásil Vladimír Mečiar v roce 1996 o vraždě podnikatele Róberta Remiáša, která nejspíš měla politické pozadí a byl do ní možná zapleten i sám tehdejší premiér. Jeho nechvalně proslulý výrok se pokouší negovat dokument, který kombinuje investigativní přístup s originálním filmařským ztvárněním. Režisérka staví snímek na rozhovorech s důležitými aktéry Remiášovy kauzy, ale neomezuje se na strohé prezentování faktů. Střídáním různých filmových formátů, od černobílého filmu po VHS, evokuje dobu zločinu a zdůrazňuje ústřední téma konfrontace s minulostí.(MFDF Ji.hlava)

Dokumentární Slovensko / Česko, 2019 , 82 min (Alternativní: 60 min)
Hodnoceni: 60%

spustitSpustit


 
 

Pinocchio

Pinocchio

Ke stažení zdarma doporučujeme film Pinocchio.

Řezbář Geppetto vychovává oživlou loutku Pinocchia jako vlastního syna. Pinocchio však není zrovna nejvzornější klučina a nechá se lehce svést k rošťárnám, díky nimž prožívá nespočet napínavých dobrodružsví. Jednoho dne je podveden, unesen a honí ho bandité tajemným světem plným neuvěřitelných nestvůr – z břicha obří ryby se přes zemi hraček dostane až na pole zázraků. Podaří se Pinocchiovi uniknout a splnit si svůj sen stát se opravdickým klukem?(Bohemia MP)

Fantasy / Dobrodružný / Rodinný Itálie / Velká Británie / Francie, 2019 , 125 min
Hodnoceni: 63%

spustitSpustit


 
 

Strana číslo: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92