Filtomatic CWS pro zahradní jezírka

Čistá zahradní jezírka - sen mnoha majitelů zahrad. Pomocí biologické filtrace OASE Filtomatic CWS se může stát sen skutečností. Vítáme Vás na stránkách věnovaných filtraci pro zahradní jezírka Filtomatic CWS. Dozvíte se, jakým způsobem je možné bez větších potíží dosáhnout při použití správného filtru krásnou a průzračnou vodu ve Vašem zahradním jezírku - bezu řas, špíny či bláta.

Filtomatic CWS je nový typ filtru pro zahradní jezírka, jeden z představitelů systému OASE CWS - Clear Water System. Zpomeňte na potíže s kalnou vodou v jezírku, nutno častou údržbou - nový OASE Filtomatic CWS dokáže pracovat v poloautomatickém režimu, reaguej na teplotu vody, respektuje mnoižství ryb v nádrži a dokáže míře nečistoy přizpůsobit svůj režim jak filtrace, tak provozu UV lampy, i režimu čištení, které je do zančné míry automatizováno a může probíhat i bez přítomnosti majitele zahradního jezírka.

Filtomatic u zahradního jezírka

Nespornou výhodou řady filtrů pro zahradní jezírka Filtomatic je možnost jejich zapuštění do země, a odpadá tudíž věčný problém, kam umístit filtr, aby  nepřekážel. daol by se řici, že systém Filtomatic tvoří přechod mezi tlakovými filtry pro zahradní jezírka ( OASE Filtoclear ) a čerpadlem podporovanými filtracemi OASE Biotec. Z takaových filtrů si Filtomatic odnáší zapuštění pod terén, integrované UV lampy Bitron C, z řady fitlrů Biotec pak větší filtrační výkon, snadné čištění a vypouštění, a dále pak i systém automatického čištění UV lampy , stejně jako ve velkých UV lampách řady Bitron C.
Další informace o jiných výrobcích pro zahradní jezírka OASE

Zahradní jezírko

Filtr pro zahradní jezírka OASE Filtomatic 6000CWS

Filtomatic CWS pro zahradní jezírka

Spolupracujeme :

Klimatizace do bytu Odmašťování