Bitcoin kurz opět láme rekordy – Hodnota na historickém maximu

Internetová měna Bitcoin

Bitcoin je internetová měna. “Bitcoiny” lze nakoupit za reálné peníze. Následně za ně lze nakupovat zboží, služby nebo je zpět proměnit ve skutečnou měnu. V České republice již existují eshopy, které přijímají platby v Bitconech. V zahraničí například existují i bankomaty, které při zadání přístupových údajů k Bitcoinu vydají skutečné peníze.

> pokračovat ve čtení

Japonská půjčka se mění na Kamali, nová nebankovní půjčka Kamali na trhu

Untitled-1

V posledním měsíci se jedná již o druhou změnu významné české značky. Naposledy se jednalo o pře-brandování internetového prodejce Parfums, který své jméno změnil na Notino. Nyní zde máme Japonskou půjčku (od Home Credit), která se mění na Kamali.

> pokračovat ve čtení

Rozdíl mezi Úrokovou sazbou a RPSN – Jednoduché vysvětlení

kalkulacka

Pokud si budete sjednávat půjčku, úvěr či hypotéku, tak přijdete do styku se dvěma údaji – Úrokovou sazbou a RPSN. Tyto hodnoty u daného produktu mohou být stejné, ale mohou se i lišit. Co tedy znamenají a podle kterého parametru porovnávat půjčky či hypotéky?

> pokračovat ve čtení

Jak porovnat nebankovní půjčky a zjistit, která je nejlepší/nejvýhodnější

Srovnání půjček

Nebankovní půjčky mají mírně vyšší úrok oproti bankám. Ale jste-li v registru, nemáte-li doložitelný příjem, nemáte-li zaměstnání na HPP se smlouvou na dobu neurčitou, tak v bance nepochodíte. A musíte si půjčit od nebankovní společnosti. Jak v této situaci najít nejlepší či nejvýhodnější nabídku? Podívejme se.

> pokračovat ve čtení

Rychlá půjčka, když potřebujete řešit nenadálou situaci bez čekání

Rychlá půjčka

Žádné složité vyřizování, byrokracie prakticky na nule. I o tom je svět moderních úvěrů, ať už jsou v jakékoliv výši. Pokud si chcete půjčit jen sumu do deseti tisíc korun, dočkáte se opravdu bleskové rychlosti. Takzvaná rychlá půjčka totiž může přistát na vašem bankovním účtu klidně do hodiny od podání žádosti. Jednání tuzemských nebankovních poskytovatelů je skutečně závratně rychlé. Buďte tedy v případě, že nutně potřebujete finanční injekci, zcela bez obav.

> pokračovat ve čtení

Nebankovní kontokorent (čerpání účtu do mínusu) – Jak až 35 000 Kč

nebankovní kontokorent

Jak funguje bankovní kontokorent: banka vám umožní vybírat peníze z účtu do mínusu. Pokud je vrátíte v daném časové období (např. do 3 měsíců), tak neplatíte žádný (nebo minimální) úrok. Můžete si tedy od banky půjčovat a pokud každé 3 měsíce dorovnáte účet na 0 Kč, tak za to neplatíte ani korunu.

> pokračovat ve čtení

Nejlepší bankovní konsolidace půjček bez ručení/zástavy/zajištění

Konsolidování vysokých dluhů

Tento článek pomůže najít řešení lidem, kteří mají dluhy (půjčky, úvěry…). A kterým možná již vše začíná přerůstat přes hlavu. Jelikož se ovšem jedná o bankovní produkt, tak situace nesměla zajít příliš daleko. Nesmíte mít například zápis v bankovním registru či exekuce. Podívejte se ovšem na konkrétní podmínky.

> pokračovat ve čtení

Recenze půjčky od Monety (Expres Moneta Money Bank) 20 000 Kč – 300 000 Kč – 800 000 Kč

Recenze půjčky Moneta

Moneta Money Bank je staro-nová banka, která navazuje na historii značky GE Money Bank. Kromě nového loga, nového názvu a nových barev Moneta přichází i s novými produkty. Podívejme se konkrétně na její Expres půjčku – co nabízí a za jakých podmínek ji lze získat.

> pokračovat ve čtení

Novodobé půjčky bez složitého papírování

pujcka

Administrace, to byl do nedávné doby velký strašák všech žadatelů o úvěry libovolného typu. Nutno podotknout, že k tomu u mnoha společností ještě dochází, avšak v omezené míře. Dnes máte možnost získat nebankovní půjčky bez jakýchkoliv složitostí, lustrování vlastní osoby a návštěv vzdálených poboček.

> pokračovat ve čtení

Jak funguje (resp. nefunguje) předmanželská smlouva, praktické info do života

svatba

Pokud jste se nikdy dříve o toto téma nezajímali, tak pro vás tento článek bude velmi poučný. Možná i docela překvapivým uvedením do reality. Pokud máte byť i malé povědomí o této problematice, tak se nic nové nedozvíte.

> pokračovat ve čtení