kurzy kreslení a malování v Praze, pro dospělé, studenty,děti i rodiče s dětmi...

S čím se u nás  setkáte:

Osobní přístup
Setkáte se s přátelskou atmosférou a osobním přístupem. Ráda vám pomohu i s vaší domácí tvorbou.
Tvoříme pouze v malých skupinách!

Různé malířské techniky
Každému vyhovuje něco jiného, proto si u nás vyzkoušíte kresby tužkou, přírodním uhlem, akvarelem, temperovými a akrylovými barvami na plátno, proniknete do míchání a působení barev.
Zjistíte, co vás nejvíce baví!

Odborná lektorka
Vystudovala jsem vysokou uměleckou školu v Paříži. Věnuji se malbě, kresbě a sochařství.
Podělím se s vámi o svoje zkušenosti!


Domluva a zápis na email: Info@fineartist.cz nebo na tel: 774 870 733

Máte na výběr tyto kurzy:

kresba berevným pastelem kresba akvarelovými pastelkami malba temperou a pastelem


   Kurzy pro dospělé                Kurzy pro děti                      Přípravné kurzy
 


V případě zájmu nabízím i individuální kurzy u vás doma!

Podívejte se na náš ateliér:


Učastníci kurzů o nás řekli:

malování temperovými barvamiS malováním jsem začala až v důchodovém věku, když jsem dostala dárkový certifikát do kurzu Jany Koškové. Dnes je to můj koníček, vyjádření mého já. Na věci okolo sebe se dívám jinak a vidím to, co jsem dřív neviděla. Zažívám a raduji se z každého úspěchu, který se pod citlivým, velmi lidským a zároveň erudovaným vedením lektorky dostavily. Svými malířskými pokusy dělám radost nejen sobě, ale i svým blízkým a samozřejmě i lektorce. Čas smysluplně prožitý při malování mě velmi obohacuje, mám čas si utřídit myšlenky a "vyčistit mozek" a navíc v kolektivu mladých frekventatntů je moc příjemně. Nikdy není pozdě začít a to ani tak pozdě jako jsem začala já... Jano díky.
Ludmila Kamberská
 

Na kmalování akrylovými barvami na plátnourz chodím třetím rokem. Oceňuji nenucenou a pohodovou atmosféru v malém kolektivu. Lektorka umí skvěle poradit a zároveň nechat rozvinout každou moji myšlenku. Začínal jsem základní realistickou kresbou a pod vedením vyzkoušel různé techniky až po abstrakci, ve které se nyní realizuji. Nakonec jsem se odvážil své dílo předvést na výstavě Samorosti.
Tomáš Slavíček - IT specialista


Každý je jedinečná osobnost, a proto i při tvorbě necháváme volnost a prostor pro osobité vyjádření, protože tvoření má probíhat svobodně a bez svazujících pravidel...