luxusní kožené koše na dřevo
Novinka Firestyle - možnost kombinace materiálů

Koš Cadin mini filcNovinkou pro sezonu 2014-2015 je možnost kombinovat materiály na vybraných typech košů. Nově nabízený materiál - filc zjemňuje celkový dojem z koše. Vnitřní materiál kůže, vnější filc. Atraktivní provedení koše Cadin Mini.

Firestyle – Made in Italy

prvotřídní značka italského příslušenství ke kamnům a krbům. Značka Firestyle nabízí široký sortiment „košů- zásobníků“  na dřevo z pravé hověziny.

Firestyle – Made in Italy prvotřídní značka italského příslušenství ke kamnům a krbům. Značka Firestyle nabízí široký sortiment „košů- zásobníků“ na dřevo z pravé hověziny. Značka kvality Made in Italy zaručuje nejvyšší kvalitu použitých materiálů a prvotřídní ruční zpracování italskými řemeslníky. Silná kvalitní kůže zaručuje dlouhou životnost a vysokou užitnou hodnotu. Designové provedení odpovídá současným trendům a pružně reaguje na požadavky zákazníků. Produkty jsou nabízeny v osmnácti barevných provedeních, takže si vybere opravdu každý. Italští výrobci kožených produktů jsou světově známí svou precizností a to je vidět na každém detailu. Praktická kolečka ulehčují manipulaci a vyjímatelná vnitřní vložka umožňuje snadnou údržbu. Firestyle – značka luxusního příslušenství pro krby a kamna.