FIRST CLASS AGENCY

Unikátní seznamovací agentura pro vážné vztahy


Vážené dámy, nabízíme Vám unikátní příležitost seznámit se s gentlemany, které byste jinou cestou potkaly s malou pravděpodobností - zvyšte své šance najít svou životní lásku a registrujte se u nás.


Našim klientům a klientkám pomáháme najít životní lásku co nejvíce diskrétním způsobem. Nejsme online seznamka, ale mezinárodní seznamovací agentura se specializací na offline seznamování.


Nabízíme služby luxusní agentury pro vážná seznámení. Klientům, kteří souhlasí se schůzkou, zprostředkujeme setkání v jedné z luxusních pražských restaurací. Kontakt předáváme pouze po vzájemné dohodě a souhlasu obou stran.


Jsme mezinárodní agentura a proto je výhodou znalost angličtiny nebo němčiny. Převážná většina našich klientů je z anglicky mluvících zemí (Kanada, Velká Británie, USA).


Po vyplnění profilu Vás zařadíme mezi naše klientky a budeme Vás kontaktovat v okamžiku, kdy budete odpovídat představám některého našeho klienta. Věříme, že by to mohl být muž vašich snů. Děkujeme za vaši důvěru!

Aktuality:

Hosteska/ Hostesing Modelka/ Modeling Smluvní podmínky a GDPR Mezinárodní seznamovací agentura Průvodkyně Registrace Ukončení registrace FAQ Kontaktujte nás TOPlist