Kdo jsme

K založení studia nás přiměli dlouholeté zkušenosti v trenérské, masérské terapeutické činnosti se stovkami spokojených klientů. Při naší odborné praxi jsme zjistili, že na trhu chybí specializované sportovní a terapeutické zařízení , kde pod dohledem fyzioterapeuta a trenéra provádí klienti cvičení, jim "ušité" na míru s ohledem na jejich aktuální fyzickou dispozici a zdravotní stav.

Společné využití cvičebních metod a terapeutických technik nás vedlo k vizi pomáhat našim klientům při jejich eventuálních zdravotních obtížích a jejich obeznámení se správnými technikami cvičení. Naší prioritou je zdraví klienta a naším hlavním mottem je individuální přístup ke každému, kdo navštíví naše studio.

Reference

Miroslav Lebl – trenér

Osobní trenér s více jak 15 letou praxí ve Fitnesspower, kde vedl indivuduální a skupinové tréninky.

Více

Ladislav Modrý – masér

Masér, fyzioterapeut s více jak 25 letou soukromou praxí a např. i léčebnou péčí o vojenskou misijní posádku v Liberci.

Více

Pro koho tu jsme?

Kdo má:

málo času,
problémy se zády, svalovým a kosterním aparátem(svalové disbalance, správné držení těla, zpevnění korzetu zad, odstranění bolesti zad, omezená pohyblivost, poruchy kloubů, pooperační stavy), otoky.

Kdo chce:

zpevnit tělo, formovat postavu, zhubnout, zlepšit kondici, redukovat celulitidu, zvýšit imunitu, zlepšit kvalitu pokožky, mít vybalancované a funkčně vykompenzované tělo.

Příčiny obtíží

  • nedostatek pohybu
  • jednostrannost pohybu
  • přetížení svalových partií
  • stres

Následky

  • svalové disbalance
  • zatuhlost svalů
  • bolest
  • otoky

Sedavé zaměstnání

práce u PC, manažeři, IT , administrativa a další

Aktivní sportovci

s jednostranným zatížením

tenis, golf, cyklistika , fotbal, hokej, ...

Ženy po těhotenství

kdy dochází k přetěžování mnoha struktur, které se stávají nestabilní a tento stav přetrvává ještě dlouho po porodu.

Nedostatkem pohybu

důchodový věk, nedostatek času pro aktivitu

Komplexní diagnostika terapeutem

diagnostika svalových disbalancí, seznámení se zdravotním stavem a zdravotními komplikacemi klienta a navržení dalšího postupu k odstranění zdravotních problémů dle individuálního posouzení stavu každého klienta.

Aplikace jednotlivých cvičebních a reflexních postupů:

Individuální cvičení s trenérem

Kompenzační, balanční a protahovací cvičení.

Více

Skupinové cvičení s trenérem

Kruhové tréninky (max. po čtyřech)

Více

EMS cvičení

Časově nenáročné – 20min, bezpečné, účinné

Více

Reflexní tlaková masáž

Masáže pocházející z technik japonské školy Tanchiho Gosaky.

Více

Fototerapie

Světelná terapie má kladné účinky i na léčbu postcovidových syndromů jako takových, jelikož výrazně urychluje regeneraci postižené plicní tkáně.

Více

a další...

kompletní přehled všech služeb a ceníku.

Služby a Ceník

Reference

Lucie Tichá

Před rokem jsem měla bolesti v oblasti beder, lupalo mi v kyčli a necitila jsem se úplně fit. Po návštěvách u fyzioterapeutů, které byly sice fajn (ale samy o sobě nestačily), bylo mým cílem, aby byl progres trochu rychlejší a lepší. Začala jsem hledat zkušeného trenéra.

Měla jsem velké štěstí, že jsem narazila na opravdového profesionála, aktivního sportovce a skvělého člověka - pana Lébla. Je vždy na hodinu perfektně připraven. Pokaždé cvíčíme nové a komplexní cviky, které nejsou jednostranné a monotonní. Samozřejmostí je také kombinace různých cvičebních stylů. Velmi dbá na techniku cviku, aby byl cvik vždy techniky dobře proveden. Respektuje své klienty ve všech směrech. Hodně mi posunul mé limity, také jsem se naučila spoustu nových cviků a lépe pochopila své tělo, pohyb je pro mě už návykový. Před měsícem jsem byla po 9 měsíční pauze opět u svého fyziuterapeuta, který byl překvapený, jaký jsem udělala posun. Cítím se lépe a rozhodně neplánuji přestat cvičit.

Tréninky s panem Léblem doporučuji, za zkoušku člověk nic nedá, chce to odhodlání a vůli vydržet.

Petr Kašpar

Hrál jsem řadu let závodně tenis a když jsem z pracovního vytížení přestal, moje tělo postupně začalo naříkat. Největší problém jsem měl především s kyčlemi, bolesti jsem měl přes den, ale i v noci a moc jsem se nevyspal.

Na pana Lébla jsem narazil náhodou, fitko je totiž poblíž mé práce. Začali jsem s asistovaným strečinkem 1x týdně cca 3 měsíce - hodně mi to pomohlo a zlepšilo to mou aktuální kvalitu života tak, že přes den a ni v noci o kyčlích nevím. Nyní jsme ke strečinku přidali i cvičení s gumami na posílení středu těla. Celkově jsem se službami velmi spokojen. Tréninky jsou fajn, panuje tam dobrá atmosféra a vždy je dobrá domluva.

Tomáš Feran

S Mirkem cvičím již pátým rokem. Výrazně oceňuji flexibilitu a různorodost cviků. Není to jenom o tahání činek (právě naopak), ale hlavně o celkovém rozvoji zdatnosti - síly, kondice a vytrvalosti. Ruku v ruce s tím jde zdravý “push” k lepším výsledkům a skvělou časovou flexibilitou.

Galerie