www.floridabydleni.cz - Hackworth Realty Group LLC
Dnes je: 28. 03. 2024 Kurzy měn: 1 $ = 23,413 CZK / 1 € = 25,305 CZK

Investice formou nákupu nemovitosti na Floridě
Založení společnosti v USA


  Česko - americké   realitní kanceláře Hackworth Reality Group a Premier Florida Realty nabízeji 35-ti leté zkušenosti obchodování s domy, byty a pozemky v oblasti jihozápadního pobřeží Floridy od Tampy až po Naples.

  Profesní a jazykové znalosti    více než čtyřiceti kvalifikovaných, licencovaných realitních makléřů, umožní konzultovat Váš záměr v rodném jazyce, jak v Čechách,  tak i v hlavních sídlech firem ve městě Venice a Fort Myers na Floridě. Naše služby spojené s koupí nemovitosti jsou zdarma. Obratem vam zašleme aktualní nabídky nemovitostí dle vašich preferencí.

  Jednat s profesionálem a bez prostředníka    tedy skutečně s tím, kdo nabízenou službu následně kompletně zrealizuje, Vám ušetří mnoho nepříjemností i finančních nákladů při nákupu reality nebo založení firmy v USA. Samozřejmostí jsou doprovodné služby spojené se založením  bankovního účtu v USA, zajištění provozu  nebo pronájmu nemovitosti, případně další sluzby spojené s vašim případným podnikáním v USA.

  Nákup nemovitosti nebo založení  společnosti v USA    se může stát jedním z nejdůležitějších rozhodnutí ve Vašem životě, proto je velice důležité, koho si vyberete za partnera při realizaci této investice. V této oblasti zajišťujeme kompletní servis.


Reality na Floridě jsou v dnešní době dostupnější mnohem většímu počtu lidí, než jak tomu bývalo před lety. Chcete-li si zpříjemnit život rekreační nemovitostí  nebo trávit důchod ve vlastním apartmánu v klimaticky příznivých podmínkách a uvažujete o nákupu nebo podnikání např. prostřednictvím daňově zvýhodněné firmy, neváhejte nás naprosto nezávazně kontaktovat.