Flyboard HK = adrenalinová zábava v Hradci Králové
Pro jednotlivce, skupiny, rozlučky i firemní akce
Objednat

O Flyboardingu

Flyboard funguje na bázi cirkulace vody, kdy je hadice zapojená za turbínu silného vodního skútru, která do hadice vhání obrovské množství vody, a ta vás následně svou silou vznese až do výšky 9 m. Létání na flyboardu je oproti jiným vodním sportům opravdu jednoduché. Létat může opravdu každý. Samotný let koordinujete pouze nohama připevněnýma k prknu flyboardu, stačí tedy jen udržet rovnováhu. Jakmile začnete během několika minut flyboard ovládat, záleží jen na Vás, na jakou výšku a akrobatické kousky si troufnete. Zažijte unikátní pocit být v kůži delfína, kdy doslova několik metrů jedete pod vodou a následně se vynoříte a vzlétnete zpět nad hladinu. Ve výšce, kterou si sami určíte, se cítíte při létání doslova jako superhrdina. Zažijte u nás tento neopakovatelný zážitek a extrémně adrenalinový pocit.

Půjčovna vodních skútrů

Na Správčáku je nově zřízena půjčovna vodních skútrů Sea Doo SPARK trixx. Jízdy se konají každou druhou středu v měsíci po celé léto. Tyto dny mohou účastníci jezdit sami bez řidičského průkazu VMP. Po dohodě je možné uskutečnit jízdy o víkendu, zde bude možné pouze s instruktorem, nebo s platným průkazem VMP. Jízdy s instruktorem mohou i děti od 5 let.

Nabídka pro firmy

Pro vaši firmu jsme schopni zařídit létání pro vaše zaměstnance, firemní show, teambuildingy a mnoho dalšího. Kouzelné prostředí Správčického písníku ve Východních Čechách je ideálním místem pro uspořádání firemní akce. Kromě letu na FlyBoardu nebo Jetpacku, Vám nabízíme kompletní cateringové služby i s možností ubytování. Náš profesionální přístup zajistí vaší akci neopakovatelné zážitky, se kterými se budete rádi znovu vracet.

Chcete abychom přijeli za Vámi? Stačí poslat poptávku a my vše zařídíme.

Jsme schopni udělat flyboard show pro Vaše firemní klienty i zaměstnance.Firemní flyboard lekce i tématická vystoupení. Akce pro 10- 1000 lidí!!!

Jsme největší firma tohoto druhu v České Republice!!!Máme nejkvalitnějším zázemí nejen co se týče lokality ale i vybavení firmy jako jsou vodní skútry, flyboardy a mnoho dalšího...

Dárkové poukázky

Nejčastější dotazy

Od kolika let mohu na flyboard?

Flyboard můžete vyzkoušet již od 12 let, avšak se souhlasem zákonného zástupce.

Jaký je váhový limit?

Flyboard mohou bezproblémově využívat osoby s váhou do 120 kg.

Napište nám

Fakturační údaje

Lukáš Machek

VAGO Group s.r.o.
Krkonošská 579
509 01  Nová Paka

IČ: 27497470
DIČ: CZ27497470

Společnost je zapsána u Krajského soudu v HK, oddíl C, vložka 22526.