FORCORP GROUP

SLUŽBY S PÉČÍ ŘÁDNÉHO HOSPODÁŘE

Vítejte na dočasných webových stránkách naší společnosti. Právě pro Vás připravujeme moderní a přehledné stránky nové. 

O NÁS

FORCORP GROUP spol. s r. o. je velká, dobře zavedená společnost poskytující služby ostrahy a úklidu. Přes 1400 spokojených zaměstnanců zajišťuje služby více než 400 klientů po celé České republice. Každou z našich 14 poboček vede regionální manažer, který vám přímo na místě doporučí nejvhodnější balíček služeb a postará se o vše, co od nás potřebujete.

Klademe velký důraz na výběr zaměstnanců a jejich kvalitní výstroj a vybavení. Tak mohou nejen odvádět dobrou práci, ale také přispívat k reprezentaci vaší firmy.

Stále rozšiřujeme nabídku služeb. Už nyní zajišťujeme kompletní servis od úklidu a ostrahy přes dodávku hygienických a kancelářských potřeb až po technickou správu nemovitostí a údržbu exteriérů včetně zimního úklidu. Zanedlouho rozšíříme své portfolio o další služby - instalaci kamerových systémů a výrobu pracovních oděvů.

NAŠE NABÍDKA

  • Bezpečnostní služby
  • Úklidové služby
  • Správa a údržba nemovitostí
  • Dohledové služby
  • Celá nabídka

Náhradní plnění

Na všechny naše služby můžete uplatnit náhradní plnění, a to v celé fakturované částce.

Co je to náhradní plnění?

Všechny soukromé a státní společnosti s 25 a více zaměstnanci musejí podle zákona zaměstnávat nejméně 4% lidí se zdravotním postižením (OZP). Pokud tento limit nemůžete dodržet, lze zákonnou povinnost splnit "náhradními" způsoby: zaplatit do státní pokladny za každého zdravotně postiženého zaměstnance, který vám chybí ke splnění 4% limitu, anebo, což je často výhodnější, odebírat služby od firmy, která zaměstnává přes 50% lidí se zdravotním postižením. Tedy od nás. 

OHLASY SPOKOJENÝCH ODBĚRATELŮ
 

Dobrý den, paní Jelínková,

dovolte, abych vyjádřila velikou pochvalu úklidové službě při akci "Zaměstnanecký den". Po celou dobu této akce se dva pracovníci firmy Forcorp velmi snažili o zajištění čistoty a pořádku. Díky nim se nikde nepovalovaly žádné odpadky, stoly byly čisté, voda na mytí rukou čistá a odpadkové koše 

E. Živná


Dobrý den paní jednatelko,

chtěla bych Vám tímto poděkovat za dosavadní nastavení služeb - zajištění úklidu v našem Domově seniorů.

Komunikace a spolupráce je na velmi dobré úrovni a jednání manažera je velmi spolehlivé.

Přeji hezký den

Ing. Bc. Hana Vojtová                                       

FORCORP, TO JSOU SPOLEHLIVÉ A KVALITNÍ SLUŽBY ZA PŘÍZNIVÉ CENY

FORCORP GROUP spol. s r.o., Hodolanská 413/32, 779 00 Olomouc
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky