Přes 2 miliony spokojených zákazníků

Přes 2 miliony spokojených zákazníků

Rychlé a jednoduché vytvoření

Rychlé a jednoduché vytvoření

Prémiová kvalita se zárukou 15 let

Prémiová kvalita se zárukou 15 let

Přes 2 miliony spokojených zákazníků

Přes 2 miliony spokojených zákazníků

Rychlé a jednoduché vytvoření

Rychlé a jednoduché vytvoření

Prémiová kvalita se zárukou 15 let

Prémiová kvalita se zárukou 15 let

puzzleYOU - ponořte se do světa našich výrobků

Originální foto dárky pro všechny příležitosti

Foto dárky pro společně strávený čas

puzzleYOU® znamená víc než klasické foto dárky. Naše dárky s fotografiemi vypadají nejen hezky, ale také kombinují staré a nové vzpomínky. Tyto vzpomínky, zachycené na fotografiích, můžete uchovat na osobním puzzle i stolní hře. Při společném skládání puzzle je můžete znovu a znovu prožívat.

Celá rodina se ráda schází - bez ohledu na to, zda se sejdou mladí nebo staří. Co může být krásnějšího než strávit čas s polečně s rodinou? Protože tyto chvíle jsou velmi vzácné. 

Foto dárky pro společný čas

puzzleYOU znamená více než klasické foto dárky. Naše dárky s fotografiemi nejen vypadají hezky, ale také kombinují staré a nové vzpomínky. Minulé okamžiky, zachycené na obrázcích, lze nádherně zvěčnit na osobních puzzle a stolních hrách. Můžete je prožívat znovu a znovu, když si společně skládáte puzzle.

Celá rodina se ráda schází - bez ohledu na to, zda jsou mladí nebo staří, ať jsou to tvrdohlaví teenageři nebo neúnavný táta. A co může být hezčího, než trávit hodiny společně s celou rodinou, zejména proto, že čas strávený společně je vzácný.

Naše dárky z fotek jsou něco výjimečné, protože

zábavné

... nejen dobře vypadají, ale jsou i zábavné.

rodinu

... spojí celou rodinu bez ohledu na věk.

podporují mozek

... jsou výzvou pro děti, rodiče i prarodiče.

jsou vhodné pro každou příležitost

... se hodí pro každou příležitost: svatbu, narozeniny nebo Valentýn.

pro trpělivce i netrpělivé

... jsou pro trpělivé i netrpělivé stavitele.

Všestrannost mezi dárky z fotek:
puzzle s Vašimi fotografiemi

Všestrannost mezi dárky z fotek:
puzzle s Vašimi fotografiemi

Foto puzzle

Vytvořte si puzzle s vlastními fotografiemi pomocí naší online aplikace. Vysoce kvalitní puzzle s detailním tiskem se stanou osobním dárkem, který rozhodně okouzlí. Ať už společně nebo sami, můžete se při skládání puzzle odpočinout a zavzpomínat. Vytvoření je jednoduché a zabere jen několik minut. Naše puzzle jsou vhodné pro každého - bez ohledu na věk, rozpočet a míru trpělivosti. Puzzle Vám zabalíme do originální krabičky vyrobené z tvrdého a kvalitního papíru a potištěné Vámi vybraným designem. Z široké nabídky designů si vyberete ten pravý pro každou příležitost. 

od 449,00 Kč

Doplňky

Vaše puzzle je poskládané a přemýšlíte, co teď?

Vyberte si z naší nabídky lepidlo a přesně padnoucí rámeček, díky kterým nemusíte puzzle uklízet zpět do krabice. S naším lepidlem ho snadno slepíte a pověsíte na zeď. Tyto praktické doplňky najdete v našem příslušenství. 

Puzzle Fotokoláž

Musíte často dělat těžká rozhodnutí? S naší koláží už nebudete muset. Místo jednoho motivu můžete dát na jedno puzzle více oblíbených fotek. Naše aplikace Vám je pomůže poskládat a vy tak můžete povyprávět příběh nejen z poslední dovolené, ale vytvořit si i originální umělecké dílo. 

  • Jednodušší skládání puzzle s větším počtem dílků. 
  • Dílčí úspěchy jsou viditelné rychleji a lze si společné skládání lépe rozdělit. 
  • Volné umístění textu. 
  • Více než 100 šablon. 

od 449,00 Kč

Dětské puzzle s vlastními fotografiemi

Mysleli jsme i na ty nejmenší a vyvinuli jsme speciální dětské puzzle. Kombinují barevné rámečky s fotografiemi Vašich dětí. Na designových šablonách najdete oblíbené postavičky a hrdiny z dětského pokoje: jednorožce, dinosaury nebo hasiče, kteří promění puzzle ve skvělý fotodárek pro děti. Díky zaobleným hranám a extra silné desce je puzzle bezpečnou a odolnou hračkou. Na puzzle si můžete přidat vlastní text a přizpůsobit si rámeček.

od 449,00 Kč

Dětské puzzle s vlastními fotografiemi

Dětské puzzle s vlastními fotografiemi

Mysleli jsme také na ty nejmenší a vyvinuli jsme speciální dětské puzzle. Kombinují barevné rámečky s motivy fotografií Vašeho dítěte. Na designových šablonách jsou oblíbení hrdinové z dětského pokoje: jednorožci, dinosauři, hasiči a tito hrdinové promění fotopuzzle ve skvělý fotodárek pro děti. Díky zaobleným hranám a extra silné desce je puzzle bezpečnou a odolnou hračkou. Jako obvykle můžete na puzzle přidat text a přizpůsobit si rámeček.

od 449,00 Kč

Jaký počet dílků je pro Vaše puzzle nejvhodnější?

Jaký počet dílků je pro Vaše puzzle nejvhodnější?

  •  48 dílků: zaoblené hrany a velké dílky jsou ideální pro děti od 4 do 6 let.
  •  100 dílků: skvělá výzva pro děti od 6 let.
  •  200 dílků: stejná velikost jako puzzle 500 dílků, ale s většími dílky, ideální pro děti ze základních škol a starší lidi.
  •  500 dílků: rychle postavené, ale už vyžadují více soustředění, vhodné pro děti od 8 do 10 let.
  •  1000 dílků: vyžadují trpělivost a soustředění, proto jsou vhodné pro děti od 14 let.
  •  2000 dílků: skutečná výzva pro malé i velké, potěší zejména pokročilé stavitele. 
Výhody puzzle

Výhody puzzle ...
protože skládání není jen zábava

  • Díky skládání puzzle budete chytřejší
    Díky skládání puzzle budete chytří

    Ne nadarmo se při testech inteligence používají hlavolamy. Puzzle zatěžuje obě poloviny mozku současně a posiluje spojení mezi mozkovými buňkami, což zvyšuje jejich účinnost a kapacitu, má tedy pozitivní vliv na krátkodobou paměť, koncentraci a analytické schopnosti.

    Při skládání se navíc posiluje vytrvalost, tolerance k frustraci a trpělivost. Kromě toho je prokázáno, že pravidelné zatěžování mozku prostřednictvím her jako jsou puzzle nebo křížovky, snižuje pravděpodobnost vzniku demence.

  • Díky skládání puzzle společně strávíte více času
    Skládání puzzle garantuje společný čas

    Skládání puzzle formuje sociální dovednosti, protože je to zábava, kterou si užijete ve více lidech. Sdílená radost je radostí dvojnásobnou. Společný večer s rodinou při skládání puzzle vnese do hektického každodenního života klid a starosti zmizí, když všichni hledají odpovídající dílky puzzle. 

    Díky týmové práci je puzzle v mezilidských vztazích velmi cenné, protože týmová práce podporuje komunikaci a ochotu ke kompromisu. A co nedokáže jeden, zvládne druhý.

  • Díky skládání puzzle budete šťastnější
    Skládání puzzle nás dělá šťastnější

    To bylo dokonce vědecky prokázáno. Protože kousek po kousku puzzle roste, a tak dosahujeme malých dílčích cílů. To nám vždy dodá motivační vzpruhu. Jakmile je puzzle hotové, cítíme, že jsme dosáhli úspěchu.

    Hotové a zarámované puzzle se skvěle hodí jako obraz na zeď, který můžete neustále obdivovat. Tuto jedinečnou dekoraci ocení i Vaše rodina a přátelé. Dosažení cíle, kterým je dokončení puzzle, vytváří vnitřní rovnováhu a uspokojení. 

  • Díky skládání puzzle si zlepšíte motoriku a vnímání
    Puzzle podporuje motoriku & vnímání

    Uchopováním a otáčením malých dílků puzzle si zlepšujete jemnou motoriku. Spojením dvou dílků dohromady si také zlepšujete koordinaci ruky a oka. Kromě toho bylo prokázáno, že skládání puzzle podporuje vnímání. 

    Při skládání puzzle musíme nejen prohledávat stovky dílků a zapamatovat si celý obrázek, ale také věnovat pozornost tvaru jednotlivých dílků. 

Stolní hra s Vašimi nejkrásnějšími fotografiemi

Pexeso – oživte své fotografie hravou formou

TODO

Pexesem s vlastními fotografiemi můžete prokázat své paměťové schopnosti a soustředění. Nabízí prostor pro spoustu fotek, tak proč si ho nevytvořit podle sebe? Díky Vašim fotkám se pexeso stane dárkem pro každou příležitost a s rodinou i přáteli si užijete skvělou zábavu.

  • 36 nebo 72 kartiček
  • Krabička s vlastním designem
  • Kvalitní výrobek, který potěší

od 639,00 Kč 539,00 Kč

Pexeso

Individuální hra s Vašimi nejkrásnějšími obrázky

Pexeso – oživte své fotky hravou formou

S tímto dárkem z fotek můžete ukázat svou koncentraci a paměťové schopnosti svým přátelům nebo rodině. Pexeso nabízí prostor pro širokou škálu motivů. Proč si ho tedy nevytvořit sami? S Vašimi vlastními obrázky se pexeso stane hrou, která inspiruje pro každou příležitost k dárku. Jedinečný fotografický dárek, který je zábavný a bude vyndáván znovu a znovu, abyste hravě prožili staré vzpomínky se svými blízkými.

  • 36 nebo 72 kartiček
  • Kartičky jsou dodávány ve vlastní navržené krabičce
  • Kvalitní výrobek, který dělá radost dlouho dobu

od 639,00 Kč 539,00 Kč

La nostra promessa di qualità
Fotopuzzel kwaliteit & garantie

Náš příslib kvality

Milujeme puzzle a dárky z fotek, díky kterým spolu strávíme více času. Proto si dáváme záležet na tom, aby každý Váš výrobek byl ve špičkové kvalitě. 

  • Vlastní výroba a 10 let zkušeností zaručují, že od nás odchází pouze výrobky, které splňují naše vysoké požadavky kvality. Zde najdete více informací o celém našem výrobním procesu. 
  • Dnes objednáte, zítra odešleme: příležitostné dárky někdy zaklepou na dveře na poslední chvíli. Od nás Vaše dárky určitě dorazí včas. 
  • Přesné ražení dílků puzzle, které jsou stejně jedinečné jako Váš motiv.
  • Díky tloušťce lepenky 2,2 mm jsou puzzle mimořádně stabilní. Nic tedy nestojí v cestě bujarím herním večerům. 
  • Díky matnému povrchu budou Vaše puzzle vypadat obzvlášť elegantně.
  • Nechybí ani ochranná vrstva odolná proti poškrábání, díky které budou Vaše puzzle odolnější, barvy stálejší a puzzle příjemnější na dotek. Upustili jsme od plastových obalů, a tak je výroba našich krabiček ekologičtější.  
  • Poskytujeme záruku 15 let na trvanlivost tisku, lepenky a kašíru. Protože chceme, abyste si Váš dárek užívali co nejdéle. 

Zákaznický servis

Telefonický kontakt: +420 374 446 461
Po-pá: 7:00 - 14:30 h

Emailový kontakt: servis@puzzleyou.cz

 

  • Veškeré ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH