PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ PRAHA

Hledáte výhodné parkoviště u letiště? Vyzkoušejte PARKINGUNIT.com a vyberte si to nejlepší parkování u letiště!

Parkování u letiště Praha Ruzyně

Parkování u letiště Praha - Parkingunit.com nabízí možnost praktického zaparkování vašeho auta u letiště Václava Havla po dobu vašeho cestování. Stejně tak jako tisíce našich spokojených zákazníkuoceníte náš profesionální přístup a odpovědný přístup k vašemu vozu na našem nonstop parkovišti.Nabízíme místo pro vaše na zabezpečeném prostoru parkoviště za velice výhodnou cenu.

Výhody parkování u nás:

1

Ceny od 45 Kč/den

Ať se chystáte vyrazit na páteční pracovní schůzku či na měsíc dlouhou rodinnou dovolenou zaexotikou, vždy se Vám snažíme nabídnout co nejzajímavější cenu parkovného u letiště Praha.

2

Vzdálenost od terminálu

Jsme jedno z nejbližších parkovišť u letiště Praha Ruzyně. Nacházíme se pouhých 2 km od termináluletiště, takže na vaši cestě se opravdu nezdržíte. Cesta od nás k terminálu letiště trvá pouhých párminutek.

3

Přeprava ZDARMA/den

Z areálu parkoviště Vás odvezeme k terminálu letiště v pohodlí našeho firemního vozu.Taktéž po vašem návratu Vás ihned vyzvedneme přímo na terminálu letiště ZDARMA.

4

NON-STOP ostraha

Naše parkování u letiště je všestranně zabezpečené ať už se jedná o nonstop kamerový systéms nahráváním či vysoké oplocení areálu. Taktéž je na našem parkovišti přítomna fyzická ostraha 24/7.

5

Asistence 24/7

Naše parkoviště u letiště provozujeme non-stop. Jsme tu pro Vás vždy, kdy nás potřebujete. Ochotně pomůžeme i s vyřešením problémů jako je píchlá guma či vybitý akumulátor přímo tady, u nás.

6

Terminál / WC / WIFI

Nabízíme možnost jednoduché platby kartou - máme potřebný terminál. Sociální zázemí jako WC a WIFI ZDARMA je u nás samozřejmostí.

Kudy k nám
NON-STOP ostraha
Změna příletu
Kudy k nám
  • Vydáte-li se k nám na náš parking u letiště směrem z Prahy, tak pojedete směrem (letiště) Ruzyně. Je potřeba se dostat na Pražský okruh a držet se směrem na rychlostní silnici R7.
  • Vydáte se po (rychlostní silnici) R7 směr Kladno (směr letiště Ruzyně), takže letiště budetemíjet po levé straně (sjezd na letiště bude míjet zprava). Cca minutu jízdy poté, jak minetesjezd na letiště, sjedete 3. sjezdem směrem Tuchoměřice.
  • Na první (a také jediné) křižovatce odbočíte doleva a po cca 70 m odbočíte doleva a přejedete přes můstek.
NON-STOP ostraha

Víme, jak moc Vám záleží na bezpečí vašeho automobilu a proto je naší prioritou postarat seo něj po dobu vaše absence v ČR jako o vlastní.

 

  • Areál parkoviště je ze všestranně zabezpečený plotem a jediný přístup do tohoto areálu jemožný hlavní branou a za naše asistence.
  • Celá plocha areálu parkoviště je non-stop nahrávaná spolehlivým kamerovým systémem, a toi v noci po sepnutí IR režimu kamer. Takže nahráváme i ve tmě.
  • Celý areál je v noci přisvětlený ihned po sepnutí libovolného z pohybových čidel reflektorů.
  • Samozřejmostí je i fyzická ostraha neustále přítomna na našem parkovišti.
Změna příletu

Změna data návratu našich zákazníků je pro nás běžnou záležitosti. Někdy se stane, že dopředupečlivě naplánujete každý detail vaše cesty do zahraničí ale i přesto Vám do toho něco nečekaněpřihodí a jste nucení změnit i datum vašeho příletu do ČR. I v těchto případech jsme tu pro vás!

 

Stejně tak jako rezervace místa pro zaparkování vaše automobilu u nás je změna data vašeho příletua vyzvednutí vašeho vozu poměrně jednoduchá. Vystačí, když nám ze zahraničí oznámíte vaše novédatum příletu pomocí emailu, textové zprávy SMS, nebo zavoláte na naše tel. číslo. Váš požadavekihned potvrdíme a budeme Vás očekávat.

 

Cena parkování bude vypočítaná dle našeho standardního ceníku parkování. Žádné extra příplatkyneúčtujeme!

Reference

Skrze parkuji pokaždé, když někam cestuji. Dobrá cena, skvělý servis!

Zaparkovala jsem auto na týden, vše proběhlo na úrovni. Dobrý parking, doporučuji.

Musel jsem na ně počkat na terminálu cca 10 min.. Ale jinak všě v pořádku.