• Hlavička webu
Fytofarm CZ s.r.o.

Prodej účinných prostředků na ochranu lesa

Česká společnost Fytofarm CZ, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej účinných prostředků na ochranu lesa. Jednotlivé stromy a celé lesy jsou mnohdy napadeny lýkožrouty, což lesy ničí. Nabízíme Vám účinné lapače, feromonové odparníky, ale také balzámy a vosky na ošetření stromů. V tomto e-shopu najdete jen takové prostředky, které jsou ohleduplné k životnímu prostředí. Máte-li jakékoliv dotazy, prosím kontaktujte nás.

O zdraví lesa pečujeme již od roku 1998, proto v našem e-shopu najdete pouze osvědčené a účinné prostředky. Navíc jsou u nás k dostání za velmi příznivé ceny. V případě objednávky většího rozsahu nás kontaktujte, nabídneme Vám množstevní slevy. Zboží Vám zašleme rovnou na požadovanou adresu na dobírku (Expediční

 

Upozornění

V případě,  že cena dobírky přesáhne 5.000,- Kč musíme Vám na tuto zakázku vystavit daňový doklad a zásilka bude distribuována po uhrazení tohoto dokladu. Toto omezení plyne z obchodních podmínek našich dopravců, kteří akceptují platbu formou dobírky pouze do výše 5.000,- Kč včetně DPH. Děkujeme za porozumění.

Rádi bychom vás informovali, že odbavujeme zásilky našeho eshopu pravidelně v úterý a ve čtvrtek. V tyto dny jsou zásilky distribuovány koncovým zákazníkům.

Aktuální nabídka našeho eshopu

Sezónní nabídka - IT ECOLURE EXTRA - ušetřete své finance nákupem tohoto odparníku s prodlouženou dobou účinnosti! 

Lapače ECOTRAP. Univerzální, rozebíratelné lapače na odchyt škůdců. Ekologicky čistým způsobem chrání les proti přemnožení škůdců a poškození stromů. Výběr z více typů včetně náhradních dílů. 
 
Feromonové odparníky ECOLURE. Feromonové dispenzory jsou určeny pro odchyt různých druhů lýkožroutů. V nabídce najdete i odparníky s celosezónním účinkem. 
 
Lepy na přípravu lapačů. Nevysychavé lepy na přípravu feromonových, visuelních i bariérových lapačů. Použitelné také na imobilizaci housenek a jiného hmyzu.
 
Balzámy a vosky DENDROSAN. Balzámy na ošetření poranění stromů a keřů, speciální štěpařské vosky na roubování a očkování stromů.
 
Štěrbinové lapače MultiWit BK. Účinný systém pro masový odchyt škůdců a také monitorování jejich výskytu.
 
Protizápachové přípravky. Antismell je přírodní látka, která při odchytu škůdců zabraňuje vysílání varovných signálních látek ? antiferomonů.

Kontaktujte nás

Máte-li jakékoliv dotazy, kontaktujte na níže uvedených tel. číslech, případně emailem. Chcete-li se dozvědět některé zajímavosti, podívejte se do sekcí Články a Aktuality. Těšíme se na oboustranně úspěšnou spolupráci.

Potřebujete poradit? Stačí napsat ...

Upozornění:
Vaše osobní údaje zadáné do formuláře budou použity za účelem zpracování a odeslání odpovědi.

Odeslání zprávy. Všechna pole označená (*) jsou povinná.