• Hlavička webu
Fytofarm CZ s.r.o.

Prodej účinných prostředků na ochranu lesa

Česká společnost Fytofarm CZ, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej účinných prostředků na ochranu lesa. Jednotlivé stromy a celé lesy jsou mnohdy napadeny lýkožrouty, což lesy ničí. Nabízíme Vám účinné lapače, feromonové odparníky, ale také balzámy a vosky na ošetření stromů. V tomto e-shopu najdete jen takové prostředky, které jsou ohleduplné k životnímu prostředí. Máte-li jakékoliv dotazy, prosím kontaktujte nás.

O zdraví lesa pečujeme již od roku 1998, proto v našem e-shopu najdete pouze osvědčené a účinné prostředky. Navíc jsou u nás k dostání za velmi příznivé ceny. V případě objednávky většího rozsahu nás kontaktujte, nabídneme Vám množstevní slevy. Zboží Vám zašleme rovnou na požadovanou adresu na dobírku (Expediční

 

Upozornění

Rádi bychom vás informovali, že odbavujeme zásilky našeho eshopu pravidelně v úterý a ve čtvrtek. V tyto dny jsou zásilky distribuovány koncovým zákazníkům.

Aktuální nabídka našeho eshopu

Sezónní nabídka - IT ECOLURE EXTRA - ušetřete své finance nákupem tohoto odparníku s prodlouženou dobou účinnosti! 

Lapače ECOTRAP. Univerzální, rozebíratelné lapače na odchyt škůdců. Ekologicky čistým způsobem chrání les proti přemnožení škůdců a poškození stromů. Výběr z více typů včetně náhradních dílů. 
 
Feromonové odparníky ECOLURE. Feromonové dispenzory jsou určeny pro odchyt různých druhů lýkožroutů. V nabídce najdete i odparníky s celosezónním účinkem. 
 
Lepy na přípravu lapačů. Nevysychavé lepy na přípravu feromonových, visuelních i bariérových lapačů. Použitelné také na imobilizaci housenek a jiného hmyzu.
 
Balzámy a vosky DENDROSAN. Balzámy na ošetření poranění stromů a keřů, speciální štěpařské vosky na roubování a očkování stromů.
 
Štěrbinové lapače MultiWit BK. Účinný systém pro masový odchyt škůdců a také monitorování jejich výskytu.
 
Protizápachové přípravky. Antismell je přírodní látka, která při odchytu škůdců zabraňuje vysílání varovných signálních látek ? antiferomonů.

Kontaktujte nás

Máte-li jakékoliv dotazy, kontaktujte na níže uvedených tel. číslech, případně emailem. Chcete-li se dozvědět některé zajímavosti, podívejte se do sekcí Články a Aktuality. Těšíme se na oboustranně úspěšnou spolupráci.

Potřebujete poradit? Stačí napsat ...

Upozornění:
Vaše osobní údaje zadáné do formuláře budou použity za účelem zpracování a odeslání odpovědi.

Odeslání zprávy. Všechna pole označená (*) jsou povinná.