Moderní životní styl
kombinující sportovní
medicínu se sportem
we keep you fit

Fitness Ostrava

Fyziofit professional s.r.o. je moderní společnost působící v oblasti sportu, sportovní medicíny a zdravého životního stylu. Hlavním cílem společnosti je přesvědčit veřejnost o důležitosti pohybu. S dostatkem pohybu se pak lidé mohou vyvarovat častých zdravotních problémů a ušetřit čas.


Zdravotní cvičení Ostrava

Název Fyziofit není jen heslo, ale zejména moderní životní styl kombinující sportovní medicínu se sportem. Tento nápad spojuje nejen trenéry, ale také profesionální i rekreační sportovce, zkrátka všechny, kteří nejen rádi sportují, ale chtějí mít více informací, než je jim v současné době nabízeno. Každý, kdo vyznává tento styl, vykonává nějaký sport, a proto ví, co daný sport obnáší a jaký má vliv na jeho fyzickou i psychickou stránku. Cílem společnosti je proto vyvarovat se všem ovlivnitelným negativním dopadům na tělo. Společnost Fyziofit professional chce lidem dokázat, že správně provedeným pohybem (nejprve pod dozorem odborníků, později samostatně) mohou být ušetřeni nejen spousty zdravotních problémů, ale především ztráty času a finančních prostředků, jež by byli nuceni dřív nebo později investovat do léčby dnes již běžných moderních „civilizačních“ chorob (bolesti zad, kloubů, hlavy, nervové problémy – spíše psychického rázu atd.).


Všechny jmenované aktivity se snažíme provádět ve spolupráci s nejuznávanějšími odborníky v daných oborech. Příkladem může být trenérská škola Pavla Provázka Ronnie.cz. Doufáme, že v budoucnu přesvědčíme ke spolupráci další partnery a uvedeme tento životní styl do povědomí široké veřejnosti.



Poptávka
Fyziofit proffesional s.r.o. | © 2012 - 2024 | All rights reserved.
© 2015 MARF tvorba webových stránek | Nahoru

 

Objednávka konzultace / osobního tréninku










* povinné údaje

V souladu s nařízením EU, Vám ručíme za to, že poskytnuté osobní údaje nejsou námi dále nijak používány ani uchovány a slouží pouze pro vyřízení této žádosti.

Po vyplnění údajů a odeslání Vám bude do 24 h zasláno potvrzení o příjmu Vaši objednávky. E-mail bude dále obsahovat minimálně 3 termíny možné konzultace. V našich silách není vždy vyhovět Vašim časovým možnostem, přesto se vždy snažíme najít řešení.

Platba probíhá předem na bankovní účet zaslaný v potvrzení objednávky. Potvrzení o platbě je nutné vzít sebou na konzultaci, nebo poslat předem na email info@fyzio-fit.cz.