Laserová výroba

Nabízíme komplexní laserovou výrobu z plexiskla. Rádi Vám zhotovíme, vyrobíme požadovaný výrobek, navrhneme, vypracujeme řešení i jen vyrobíme polotovar pro další vaše použití či využití.

Gravírování nahrazuje ruční rytí a slouží tak k popisu předmětů nesmazatelným způsobem. Může být tedy používáno i v oblastech, kde by smazání textů mohlo znamenat riziko pro obsluhu strojů apod.

Výroba produktů z plexiskla

Výrobě produktů i polotovarů z plexiskla se věnujeme již od roku 2006. Provádíme gravírování, ohýbání i řezání plexiskla. Díky našim technologiím vytváříme z tohoho praktického moderního materiálu výrobky používané ve strojírenství, reklamě, stavebnictví i potravinářství (používáme speciální plexisklo vhodné pro styk s potravinami).

  • Řezání, výroba a výrobky z plastů a plexiskla

Řezání plastů v současné době nejčastěji provádíme laserem, který patří k nejefektivnějším technologiím zpracování plastů.

Laserové řezání je nejrychlejší a nejkvalitnější způsob dělení plastů, je vhodný pro jednoduchou výrobu i složité tvary, které jsou vyřezány s velkou přesností.

Další velkou výhodou laserového řezání je možnost společného řezu, tím se ušetří nejen materiál, ale i potřebný čas.

Max. tloušťka řezaných plastů je 20 mm.

 

  • Řezání laserem je levné
    • Řezání a dělení laserem je v současné době cenově bezkonkurenční metoda dělení materiálů.
  • Ohýbání plexiskla
    • Pro ohýbání a tvarování jsou vhodné všechny druhy plastů a akrylátů. Ohýbáme do délky ohybu 1000 mm a tl. plexiskla 6 mm; jedná se o materiály, jako je plexisklo.
  • Laserové gravírování
    • Používáme nejmodernější technologii gravírování – gravírování laserem. Jak to funguje? Pomocí paprsku se mění vlastnosti gravírovaného materiálu a vzniká požadovaný kontrastní efekt, kterého dříve rytci dosahovali nejrůznějšími rydly. Tato technologie je bezdotyková.