zahrada

V architektonickém návrhu, během realizace i při údržbě zahrady dokážeme najít soulad mezi estetickým vyzněním zahrady a potřebami všech jejích obyvatel - lidí, rostlin a živočichů.

park

Najdeme pro vás nečekané možnosti ztvárnění veřejného prostoru, kde se lidé budou cítit příjemně. Máme rozsáhlé zkušenosti s revitalizací a údržbou parků, uliční zeleně a květinových záhonů.

krajina

Navrhujeme a vytváříme místa k zastavení a odpočinku, budujeme pěšiny a stezky lemované alejemi ovocných stromů. Vždy s úctou k paměti krajiny a potřebám jejích obyvatel.

Projekt
& realizace
& údržba

Nabízíme komplexní projekční, realizační a poradenské služby v oboru zahradní a krajinářské architektury i navazující odbornou péči o zeleň. Dokážeme vyhovět těm nejnáročnějším požadavkům a přáním našich zákazníků. Vytváříme zahrady rodinných domů pro soukromé osoby a realizujeme rozsáhlé zakázky pro firmy i veřejnou správu.

O nás
& kontakt

Nebojíme se odvážného, originálního kompozičního řešení zahrad jako celku a osobitého designu detailů vegetačních a technických prvků.

GARD&N
Ing. Ladislava Nagyová, Ing. Robert Nagy
Hradišťská 250
686 03 Staré Město

tel: 572 542 969
mobil: 777 743 026
garden.uh@gmail.com

Aktuálně