Gastromania - obchod s gastronomickým vybavením

Základem bezproblémového chodu podniku je kromě zkušeného personálu také funkční gastronomické vybavení. Proto vám nabízíme komplexní vybavení pro gastronomii pro každý typ podniku - od klasických restaurací, barů, jídelen, hotelů, cukráren či pekáren až po cateringové společnosti. Najdete u nás špičkové výrobky od renomovaných světových výrobců. Vítejte v našem internetovém obchodě Gastromania - gastronomický obchod!

Kvalitní gastronomické vybavení je základem úspěchu

Vhodně zvolené a kvalitní gastronomické vybavení je investicí, která se vždy vyplatí. Vybavení, které se denně intenzivně používá, musí být co nejefektivnější a nejodolnější a v mnoha případech by mělo před zákazníkem také dobře vypadat. Díky tomu může cateringová provozovna fungovat bez jakýchkoli prostojů a nabízet trvale vysokou kvalitu potravin či jiných produktů.

Spoléháme na známé a oceňované značky, kterým důvěřují již stovky gastronomických zařízení. V Gastromanii jsme vybrali ty výrobce, kteří vynikají profesionalitou, kreativitou při navrhování řešení a používáním inovativních technologií. Jsme přesvědčeni, že jedině tak zajistíte, aby vaši hosté a zákazníci odcházeli z vaší podniku plně spokojeni.

Gastronomické vybavení - co potřebujete?

Náš obchod s gastronomickým vybavením nabízí široký sortiment kuchyňského náčiní a gastronomického vybavení pro všechny typy podniků. Vše jsme rozdělili do kategorií a podkategorií, abyste mohli snadno najít produkty z oblasti, která vás zajímá. Doporučujeme vám také navštívit stránky věnované výrobcům, s nimiž spolupracujeme, a také stránku "Akce", kde najdete vybavení gastronomie za obzvláště atraktivní ceny. Níže uvádíme nejdůležitější kategorie naší nabídky.

Kuchyňské vybavení

Kuchyňské vybavení je základem, pokud jde o potřeby pro stravování. Tato široká kategorie zahrnuje vybavení, které se snadno vejde do provozoven různých velikostí a nároků na specifické pokrmy - bez ohledu na to, zda se v dané kuchyni vaří domácí jídla nebo sofistikovaná francouzská či fusion kuchyně.

Multifunkční cateringové trouby a pece na pizzu, pánve a fritézy, varné pánve - to vše jsme zařadili do této kategorie. Další důležitou součástí našeho sortimentu je kuchyňské náčiní, jako jsou cateringové hrnce, pekáče, mísy, váhy, vakuové baličky, teploměry a dokonce i cateringové oblečení.

Vybavení barů

Nabídka barového vybavení obshuje vše od barmanského příslušenství nezbytného pro každý bar, hospodu nebo klub až po stroje na led, nádobí na servírování vína nebo ruční myčky sklenic.

Zařízení na mytí nádobí

Potřeby pro stravování nejsou jen vybavení pro přípravu pokrmů, ale také dobře vybavená stanice nebo místnost pro mytí špinavého nádobí. Vybavení pro mytí nádobí, jako jsou myčky nádobí pro gastronomické zařízení, filtry a čističe vody, drtiče odpadu nebo UV filtry, umožní bezproblémový chod podniku bez ohledu na počet hostů v daném okamžiku.

Chladicí zařízení

Chladicí zařízení je také mimořádně rozsáhlá kategorie výrobků, která zahrnuje chladicí skříně, mrazničky pro catering, chladicí boxy, ale také cukrářské vitríny, které umožňují atraktivní vystavení výrobků.

Bufetové vybavení

V oblasti gastronomie jsou velmi užitečná bufetová zařízení, jako jsou vyhřívané bufety v podobě vozíků, výdejníků a vařičů horkých nápojů, jakož i nádoby na přepravu pokrmů.

Vybavení pizzerie

Italská kuchyně je v Česku oblíbená, proto jsme v této kategorii shromáždili komplexní vybavení pro pizzerie, především pece na pizzu, ale také veškeré drobné příslušenství pro přípravu tohoto pokrmu.

Hygienické zboží

Každá pizzerie musí být udržována v dokonalé čistotě, a právě k tomu slouží profesionální hygienické produkty - čisticí prostředky , příslušenství a čisticí zařízení.

Nerezový nábytek

Stoly, police, regály, dřezy, skříňky, digestoře - všechen tento nerezový nábytek se hodí v každé gastronomické provozovně.

Sklo a stolní nádobí

Péče o kvalitní stolní nádobí se vyplatí, pokud jde o ocenění zákazníků a vytvoření profesionální image. Do této kategorie patří nejen sklo a nádobí, ale i širší vybavení restaurace.

Výroba potravin

V našem obchodě si můžete objednat také potravinářské polotovary a zařízením pro výrobu čokolády, zmrzliny a cukrovinek.

Gastromania - vše pro každé gastronomické zařízení

Gastromania je mnohem víc než jen gastronomický velkoobchod. Zakládáme si na odborném poradenství a podpoře v každé fázi nákupu i následném servisu. Rádi se s vámi podělíme o naše zkušenosti - pomohli jsme již mnoha provozovnám při zahájení nebo rozšíření jejich činnosti. Společně najdeme optimální řešení odpovídající charakteru vašeho podnikání a pomůžeme vám tak sestavit celý koncept a akční plán, který za ním stojí.

Každá provozovna je jedinečná, a proto jsme si jisti, že pouze individuální přístup k vybavení může splnit všechny její potřeby. V souladu s tímto přístupem jsme schopni při každé spolupráci s vámi vytvořit zcela individuální nabídku. Nemáme na mysli pouze samotný výběr vybavení - vyrábíme také masivní nerezový nábytek na míru. Takže i když některý z nábytku v naší nabídce nebude vyhovovat vašim potřebám, nebude to vůbec žádný problém.

Víme, že gastronomické vybavení je obvykle velmi intenzivně využíváno a občasné poruchy nebo drobné závady nejsou nic neobvyklého ani u špičkového vybavení. Abychom však zajistili, že chod vaší provozovny bude probíhat bez větších výpadků, nabízíme kromě instalace také komplexní servisní služby.

Prohlédněte si náš sortiment a v případě dotazů nás kontaktujte!

Výroba na míru

Výroba na míru

Nabídky připravujeme rychle

Nabídky připravujeme rychle

Servis a instalace

Servis a instalace