gastro-ico
rybex-ico
delika-ico
558 329 266

Volejte po - pá 7:00 - 12:00

558 329 266

Volejte po - pá 7:00 - 12:00

Vítejte v GASTRO-MENU EXPRESS a.s.

Naše filosofie

Proč si nás vybrat

V dnešní době je firma připravena rychle reagovat na potřeby trhu, plnit jeho požadavky a nabídnout svým obchodním partnerům kvalitní výrobky a bezproblémový servis za výhodných obchodních podmínek. Společnost GASTRO-MENU EXPRESS a.s., zaujímá v současnosti významnou pozici na českém i slovenském trhu.

věnec

Prvotřídní kvalita
výrobků

Kvalitu výrobků zaručuje nejen přísné sledování vstupních surovin, ale i profesionalita pracovníků výroby a moderní strojní zařízení, včetně nejmodernějších detekčních technologií, které provádějí kontrolu výrobků při výstupu.

bazalka

Podpora alternativ
a zdravé stravy

Snažíme se neustále vyvíjet nové produkty i pro příznivce zdravé stravy. V naší nabídce máme třeba hummusy ve třech příchutích, a to natural, tomato a chilli. Nejen vegani si mohou pochutnat na našich rostlinných pomazánkách a salátech, které jsou zdravější alternativou klasických salátů a pomazánek. Bez obsahu jakýchkoliv surovin živočišného původu si zachovávají krémovou konzistenci a lahodnou chuť.

bazalka

Lidské hodnoty, solidní
a přátelský přístup

Naše společnost funguje nejen díky zkušeným vedoucím a výkonným pracovníkům, ale hlavně díky pracovníkům ve výrobě, kteří tvoří hlavní motor společnosti. Bez všech těchto lidí by nevznikaly žádné produkty z našeho širokého portfolia. Tvoříme sehraný tým, který se snaží uplatňovat hodnoty, jako jsou vzájemná pomoc, ohleduplnost či přátelský přístup.

Produkty

Naše novinky

Neustále se snažíme vyvíjet nové produkty, které jsou velmi důležité v držení kroku s konkurencí a ještě lépe v nastavení nových trendů v gastro odvětví. Podívejte se, co máme nově v nabídce.

Kdo jsme

O společnosti

Společnost GASTRO-MENU EXPRESS a.s., byla založena v roce 1998. Počátek firmy se sice datuje rokem 1998, nicméně tradice výroby v původních prostorách se počítá na desetiletí. Řada receptur je původních a používají se výhradně kvalitní suroviny.

Aktuality

Ze světa GastroMenu

V naší firmě se pořád něco děje. Vyvíjíme nové produkty, modernizujeme a rozšiřujeme naše výrobní kapacity či se podílíme na sponzoringu různých akcí. O všech našich aktivitách se dozvíte jako první!

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com