Vážení návštěvníci,

chtěli bychom vám poděkovat, že jste si našli čas navštívit naše webové stránky. Jsme si vědomi toho, že aktuální vzhled a provedení našeho webu nemusí plně vyhovovat vašim očekáváním a standardům. Omlouváme se za případné nepříjemnosti, které by vám to mohlo způsobit.

Chtěli bychom vás ujistit, že pracujeme na zcela nové a moderní webové stránce, která bude lépe odpovídat vašim potřebám a představám. Naše cílem je vytvořit prostředí, které bude pro vás přehledné, přístupné a inspirativní.

Děkujeme vám za trpělivost a pochopení. Pokud máte jakékoli dotazy nebo připomínky, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro vás a snažíme se neustále zlepšovat.

S pozdravem

GLOBAL INTERIO

Tel: 734 443 818

E-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

 

Výroba

nabytek na miru

Nábytek na míru

I kvalitní, ručně vyráběný nábytek z masivního dřeva se dá přizpůsobit na míru Vašim potřebám.Fantazii se meze nekladou. Můžete si přizpůsobit rozměry, materiál či barvu. Získáte tak unikátní, luxusní nábytek z exotických dřevin, který jinde nenajdete.

nabytek z masivu

Nábytek z masivu

Nábytek z masivu v sobě jednoduše snoubí tradici, bytelnost a luxus. Styl nábytku z masivu je založen na celistvosti a plných tvarech. Jednotlivé konstrukční prvky naši mistři ručně tesají, hoblují a brousí z jednoho kusu dřeva.Tento stoletími prověřený způsob výroby zaručuje našemu nábytku z masivu výjimečnou bytelnost a stabilitu.Precizní ruční výroba zkušenými mistry, kvalitní a velmi tvrdé palisandrové dřevo a historií prověřené postupy dělají z našeho nábytku z masivu luxusní zboží.

Precizní ruční výroba

Precizní ruční výroba

Nábytek z masivu je možné vyrábět více způsoby. Mezi nejrozšířenější procesy výroby masivního nábytku patří sériová (strojová) výroba a řemeslná (ruční) výroba. Masivní nábytek vyráběný strojově se vyznačuje nízkou cenou, shodným vzhledem mnoha kusů a zpravidla nižší kvalitou použitého dřeva. Oproti tomu ručně vyráběný nábytek z masivu je exkluzivní zboží, které často vyrábíme na míru dle požadavků našich zákazníků. Každý kus je ručně vyroben našim mistrem jako originál a na jeho výrobu je použité to nejkvalitnější dřevo.

Galerie

Fotogalerie

NOVÉ VYŘEZÁVANÉ DEKORACE Z MASIVNÍHO DŘEVA

Představujeme Vám naše čerstvé novinky

Doplňte si svůj interiér originálními dekoracemi z masivního dřeva, které jsou vyráběny ručně a dodají Vašemu bydlení tu správnou atmosféru. 

Dekorativní kovové lampy do vaší ložnice

Přichystali jsme si pro Vás výběr z dekorativních kovových lamp, které se hodí do každé ložnice!

Měděné, zlaté, stříbné, mosazné a další barevné varianty. Oživte svou ložnici originálními kousky ruční výroby!

Ručně vyráběné zlatočerné lucerny

Tyto elegantní černé lucerny patří mezi naše nejoblíbenější kousky! Ve zlatočerném provedení působí opravdu étericky a dodají tu správnou atmosféru každému interiéru. Co kus, to originál! 

Kontakt

Adresa

Puchmajerova 489/7

Ostrava Centrum

Kontakty

+420 734 443 818
ostrava@global-interio.cz

Otevírací doba

Po–Pá: 9:00 - 18:00

So: 9:00 - 12:00

Ne: zavřeno

Napište nám