Úvod

Vítejte na stránkách naší golfové chalupy ležící v chráněné oblasti Žďárských vrchů, na okraji vesničky Trhová Kamenice. Chaloupka je umístěna ve vlastní zahradě, blízko lesa, pouhých 200m od sjezdovky a 2km od golfového hřiště.

Dům je nově zrekonstruován a poskytuje:

  • 2 ložnice
  • velmi velkou a útulnou společenskou místnost s kuchyňským a jídelním koutem – plně vybaveným, obývací část je zařízena koženou sedací soupravou a krbem
  • kompletní sociální zázemí - koupelnu s vanou a WC
  • zahradu se zahradním posezením a grilem
  • garáž pro úschovu kol či lyží
  • venkovní kruhový bazén

Naše chaloupka je pro Vás vynikající místo v případě, že chcete trávit aktivní dovolenou na kole, turistikou nebo koupáním v zatopených lomech. Lokalita je více než ideální, chcete-li si vše zpestřit hraním golfu. Necelé 2 km od domu se nachází překrásné golfové hřiště Golf & Country Club Svobodné Hamry a v necelých 21 km vzdálené Svratce je naše nejstarší golfové hřiště 'Golf Club Svratka 1932'.

Hledáte-li větší rekreační objekt, dovolujeme si Vám doporučit www.hribek.cz v Krkonoších.







Chalupa v Trhové Kamenici*Ubytování vhodné pro příznivce golfu!!! ***Welcome on our cottage's website. The cottage is located within the Protected Landscape Area of Žďárské vrchy on the edge of the village of Trhová Kamenice.*** Unseres Wochenendhaus ist ausgezeichnetes Platz, wann Sie einen Urlaub mit Golf verleben möchten. In nähe gibt es 2 Golfplätzen Golf & Country Club Svobodné Hamry 2km und Golf Club Svratka 1932 (21km). Ubytování, chata, golf, tenis, tenisový kurt, pronájem, lyžování, turistika, cykloturistika, Vysočina, Žďárské vrchy, koupání, bazén, lodging"