Další informace o GSM spínači z videa »

GSM spínač

je zařízení, které umožňuje dálkové ovládání spotřebičů mobilem - přes SMS nebo prozvoněním. Co si třeba zatopit před příjezdem na chalupu pomocí jedné SMSky? GSM spínač ale najde uplatnění i jinde než na chalupě - oblíbeným použitím GSM spínačů je i vzdálený restart serverů nebo pátěřních prvků poskytovatelů internetu. V nejjednodušší variantě je GSM spínač použitelný i naprostým laikem. Nepotřebujete žádný super moderní telefon, funguje to i z té nejstarší Nokie :-). Níže naleznete přehled nejběžnějších a nejprodávanějších typů dálkových GSM ovládání. Tato stránka Vám pomůže vybrat nejlepší řešení pro Vás ze široké nabídky odborníka na GSM ovládání a měření - internetového obchodu Půhy.cz ».

Další informace o GSM zásuvce z videa »

GSM zásuvka s jednoduchým nastavením

GSM zásuvka s jednoduchým nastavením

Nejoblíbenější GSM zásuvka pro jednoduché a rychlé použití. Tento model umožňuje připojení spotřebiče přímo do integrované zásuvky, což zjednodušuje jeho nasazení bez dalších nákladů na instalaci odbornou firmou. Instalace tohoto jednoduchého modelu spočívá pouze v zasunutí do zásuvky a připojení zástrčky spotřebiče, který chcete ovládat. Díky teplotnímu čidlu, které je součástí balení můžete sledovat i teploty přes telefon. Nastavení je možné provést jednoduše přes SMS nebo i pomocí přibaleného software přes USB port z Vašeho počítače. Návod i software je kompletně v češtině pro jednoduché a rychlé nastavení. A kde GSM zásuvku používají naši zákazníci? Možné jsou například tyto aplikace: ovládání topení na chalupě, připojení na stávající alarm, hlídání otevření dveří, hlídání hladiny, napojení na hlásič požáru, hlídání minimální a maximální teploty (např. v objektu, skleníku ...), pro ovládání bran, závor, spínání topení, klimatizace, osvětlení, filtrace bazénu, čerpadla, zavlažování...

Koupit GSM zásuvku na www.puhy.cz »

GSM ovládání topení

GSM ovládání topení

Pokud potřebujete opravdu dobře funkční ovládání topení mobilem třeba doma nebo na chalupě, doporučujeme Vám novinku v našem sortimentu - inteligentní termostat s vestavěným GSM modulem. Jedná se konečně o opravdu profesionální řešení, kde nebudete muset nic dodělávat. Jednoduše vložíte SIM kartu přímo do GSM termostatu a termostat zapojíte místo Vašeho starého termostatu. Jedná se o inteligentní GSM termostat s možností dálkového ovládání pomocí mobilního telefonu. Krátkou SMS zprávou je možné například změnit požadovanou teplotu nebo vypnout kotel. Naopak můžete samozřejmě kotel i zapnout nebo změnit program. Novinkou je PID regulace - nejdokonalejší spojitá regulace, při které lze dosáhnout nejen krátké doby regulace, ale i vysoké přesnosti bez odchylky. Tento GSM termostat je inteligentní prostorový digitální termostat s implementovaným GSM modulem. Je vhodný ke všem kotlům, které vyžadují bezpotencionální (beznapěťové) spínací kontakty (např. naprostá většina plynových kotlů značek jako Viessmann, elektro kotle, oběhová čerpadla, termoelektrické pohony nebo klimatizační jednotky). Jedná se o spolehlivé a pohodlně nastavitelné ovládání Vašeho topení nebo chlazení. Ovládání kompletně v češtině nebo slovenštině (dostupné jazyky: CZ/PL/EN/DE/RU/SVK)

Koupit GSM ovládání topení na www.puhy.cz »

GSM spínač - modul

GSM spínač modul

Špičkový model pro profesionály. Umožňuje Vaši aplikaci obohatit o napojení na GSM síť. Díky výbornému poměru cena / výkon si přímo říká o vyzkoušení. Snížení ceny se podařilo dosáhnou díky absenci krabičky a napájecího zdroje. Dvě bistabilní výstupní relé (nespotřebovávají proud v sepnutém ani rozepnutém stavu), měření teploty a vlhkosti přímo na desce. Dva vstupy, možnost měření napětí. Doplňková funkce: mikrofon na desce. Napájení 12 - 24V =, 12 - 16V~ Určeno pro vestavění do Vaší aplikace.

Koupit modul GSM spínače na www.puhy.cz »

GSM spínač na DIN lištu

GSM spínač na DIN lištu

Modul GSM spínače do rozvaděče na DIN lištu. Kromě dvou vstupů a výstupů (2x relé 230V/10A) umožňuje také připojení dvou digitálních teplotních čidel. Díky konektoru SMA je možno anténu umístit i mimo rozvaděč (v plechových rozvaděčích nemusí být GSM signál). K dispozici je i verze se zálohovací Lion baterií pro až 12h provozu.

Koupit GSM spínač na DIN lištu na www.puhy.cz »

Turbo Lite - oživte starý mobil

Turbo lite 2

Udělejte si ze starého mobilu GSM ovladač! Pro kutily máme k dispozici tento modul, který vložíte do starého mobilu (nejlepší výsledky jsou se starými Nokiemi a Siemensy) a můžete ovládat výstupy a číst vstupy. Pro programátory je k dispozici i zdrojový kód a SDK...

Koupit Turbo Lite 2 na www.puhy.cz »

Zákaznické aplikace

GSM ovládání a měření - www.puhy.cz

Potřebujete řešení přesně na míru Vašim požadavkům? Co třeba vestavět některý z modulů do Vašeho stroje nebo speciálního pouzdra? Možná budete potřebovat i řešení pro vestavbu do 19" racku k Vašemu serveru. Díky více než 10-ti letým zkušenostem s problematikou GSM ovládání a měření určitě nalezneme řešení. Obraťte se na nás!

Kontakt »

GSM ovládání a měření

GSM ovládání topení

Od roku 2007 máme zkušenosti s GSM ovládáním a měřením. U nás si vybere každý!

Kontaktovat »