• Dodáváme protipožární okna, dveře, stěny i dvířka. Poskytujeme různé typy jejich provedení s variabilními hodnotami požární odolnosti.

  • Nabízíme rozsáhlou nabídku hasicích přístrojů, včetně revize.
  • Specializujeme se na protipožární dveře. U nás najdete dveře dřevěné, ocelové, hliníkové, ale i repliky historických dveří, které zhotovíme dle Vašich individuálních požadavků.
  • Vyhovíme požadavkům památkářů zachovat exkluzivní starodávnou atmosféru, kterou Vám přinesou repliky historických dveří. 
  • Zajistíme kompletní servis při prodeji hydrantů. Provedeme také revize, případné opravy a tlakové zkoušky. 
  • Využijte exkluzivních vlastností, které s sebou přináší jedinečný absorbent VAPEX. Ten má vysokou schopnost absorbovat ropné látky. 
Na trhu působíme již dvacet let. Díky bohatým zkušenostem jsme schopni Vám poskytnout kvalitní a kompletní vybavení staveb požární ochranou.

Vlastníte historický objekt a líbí se Vám historické dveře a okna? Tedy potřebujete výrobek na míru, který je požárně odolný, aby splnil nároky vyplývající z PBŘ.

Vyrobíme pro Vás repliky oken i dveří, které zajistí svými vlastnostmi požární požadavky, zvukové a další bezpečnostní prvky dle platných předpisů. 

již 20 let
jsme specialisté na požární
ochranu staveb

Seznamte se s novými referencemi.

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti