nejlevnější havarijní pojištění

Není ve Vašich silách srovnávat veškeré nabídky pojišťoven a přesto chcete získat nejlevnější havarijní pojištění? Pak jste tu správně, protože díky našemu jednoduchému formuláři získáte kompletní porovnání pojišťoven a vy si tak můžete vybrat nejen to nejvhodnější hav. pojištění, ale také to nejlevnější.

spočítat havarijní pojištění

Havarijní pojištění

nehoda Co je povinné ručení by měl vědět každý. Jeho účelem je finanční krytí pro případ, že zaviníte nehodu a dojde do škodě jak na majetku tak i zdraví. K čemu je tedy havarijní pojištění? Tento druh pojištění je určený pro případy, že se něco stane právě s Vašim vozem. Mezi nabídkami pojišťoven najdete několik rizik, mezi kterými si můžete vybírat. Jsou mezi nimi tyto rizika: havárie, krádež, živel a vandalismus. Můžete je kombinovat nebo si vzít celý balíček (často označovaný jako Allrisk).

Pokud se tedy stane takřka cokoliv s Vašim vozem, jste krytí. Je však třeba počítat s určitou spoluúčastí, která se standardně pohybuje mezi 1 – 30% (podle toho, kolik si nastavíte).

peněženka

Kolik stojí havarijní pojištění?

Nelze přesně určit bez odborné kalkulace přesnou cenu tohoto pojištění, protože je potřeba znát značku vozidla, stáří, samotné informace o řidiči a spoustu dalšího. Pro určení ceny je připraven jednoduchý formulář, který Vám porovná produkty, které jsou určeny přímo pro Vás. Jeho vyplnění Vám zabere nejvýše 5 minut, avšak ušetří i několik tisíc ročně.

Jak vybrat havarijní pojištění a jaký zvolit jeho rozsah?

Náš tip! Škoda Octavia RS iV si můžete půjčit v autopůjčovně s nulovou spoluúčastí. Kde? Když auto, tak Autopůjčovna Praha s.r.o.! Nezapomeňte si před pronájmem pročíst nejčastější problémy s pronájmem auta na webu AUTAzPUJCOVNY.cz.

Pro koho je havarijní pojištění určené?

Havarijní pojištění si může zřídit skoro každý z Vás. Záleží jen na Vás. Je samozřejmě pochopitelné, že pokud jezdíte 2x ročně s vozem, který je 10 let starý a jeho hodnota je zanedbatelná, je takové pojištění takřka zbytečné. Např. sjednat si havarijní pojištění pro Škodu Favorit (pokud není speciálně upravena) v hodnotě 5.000,- Kč je naprosto nevhodné.

Náš tip!
Přečtěte si článek "havarijní pojištění na míru -plaťte jen za rizika, která Vám opravdu hrozí" a dozvíte se víc!
Autoservis Garant Praha - Velkokapacitní autoservis na Žižkově, kde nebudete dlouho čekat.
Pokud pro svou firemní akci hledáte dodávku bez polepů, využijte služeb půjčovny dodávek v Praze na webu DodavkaPraha.cz.

Naopak koupíte-li si auto v hodnotě 100 000 Kč a více, určitě má cenu se nad touto pojistkou zamyslet. Patří značka Vašeho vozu k častě kradeným? Neváhejte a raději si takové pojištění sjednejte. Jsou náhradní díly drahé a moc si za volantem nevěříte? S havarijním pojištěním budete jezdit klidněji. Parkujete v oblasti, ve kterém se nevyhnete vandalismu? Ušetřete si nervy!