domůdomů tisktiskni mapamapa
titulní obrázek

 Bělení zubů - dentální hygiena Ostrava

Dentální hygienistka Lenka Madejová, DiS.

V dnešní době se klade stále větší důraz na fyzickou krásu a zdravý životní styl, nedílnou součástí je samozřejmě také zářivý úsměv a zdravě vypadající zuby. Podle nedávno zveřejněné studie je 55.1% pacientů nespokojeno s barvou svých zubů a 23.3% si je dokonce zakrývá, když se smějí.

Bělení zubů

Mnozí lidé se snaží vybělit si své zuby laicky doma pomocí volně prodejných přípravků. Odborná veřejnost dobře ví, že mnohé z těchto přípravků nefungují vůbec nebo jen krátkodobě (například bělící zubní pasty často obsahují alkohol, který odvodní zubní sklovinu a zuby pak přechodně vypadají bělejší). Některými prostředky si však mohou pacienti i ublížit (poleptání dásní , sliznic apod.) Doma nikdy nelze dosáhnout stejného a hlavně srovnatelně kvalitního výsledku jakého je možno docílit při ordinačním bělení.

Dentální hygiena

U mě se však nespecializuji pouze na estetické výkony (bělení zubů, nalepení zubního šperku), ale i na prevenci - naučím Vás správné a Vám na míru ušité ústní hygieně. Dozvíte se, jaká metoda čištění zubů je vhodná právě pro Vás, doporučím Vám prostředky pro péči o mezizubní prostory. Samozřejmě, že spektrum mých služeb je mnohem širší.

Čistý a bělostný chrup je nejen Vaší vizitkou, ale také jedním ze znaků zdravého životního stylu.

Video

video

Vybrané fotky

obr obr obr všechny fotky