Představujeme společnost Festina Group

Hledáte luxusní hodinky s nadčasovým designem? Pak jsou hodinky Festina jasnou volbou. Nahlédněte do světa moderních hodinek.

 

Hodinky festina

Trh s pánskými, dámskými a dětskými náramkovými hodinkami se rozvíjí a postupuje neuvěřitelnou rychlostí kupředu. Miliony lidí po celém světě mají možnost obohatit svůj styl a outfit právě tímto trendovým módním doplňkem. Hodinky symbolizují moc a postavení, styl a vkus, osobnost a pohled na svět. Tisíce různých značek nabízejí své produkty světu tvrzením, že právě jejich výrobek je pro ně tou nejlepší volbou. Kromě designu však dnes už tvůrci hodinek staví i na určité filozofii a hodnotách, které promítají i do svých výrobků - hodinek.

Co třeba o Festina Group vědět?

Španělská společnost FESTINA GROUP se za posledních 30 let stala jedním z nejúspěšnějších gigantů hodinářského sektoru, a to zejména díky schopnosti konkurovat známým švýcarským značkám. Do skupiny patří značky Festina , Lotus, Jaguar, Candino, Calypso, Lotus Style a Lotus Silver. Její úspěch je ovlivněn dlouhodobými zkušenostmi a poznatky získanými při tvorbě každé jedné značky, ale také technickými inovacemi, hodnotou a zvláštní péčí o své zákazníky, a to v rámci záručního i pozáručního servisu. Dbá však také o dokonalé naplánování celosvětové distribuce. Aby se hodinky dostaly co nejrychleji a nejjednodušeji ke svým fanouškům na pěti kontinentech. To skupině FESTINA GROUP zaručuje růst a úspěch i v budoucnosti. Budování zvučného a dobrého jména je dlouhodobý proces. Za více než 30 let má však miliony spokojených a věrných zákazníků po celém světě, kteří se k ní neustále vracejí. Její tvůrci vědí, že čas je v současnosti tou nejvzácnější hodnotou, což stojí i v samotné filozofii této značky.

V každé nové kolekci je vidět změny v designu a technické inovace. Designéři trendy nejenže dynamicky sledují a promítají je do nových modelů, ale vzhledem k přední pozici na trhu si mohou dovolit je také určovat. Velmi přísná kontrola kvality, profesionalita a důraz na dodržování firemních hodnot jsou alfou a omegou této společnosti. O oblíbenosti značek ze skupiny FESTINA GROUP svědčí i jejich přítomnost ve více než 90 zemích světa, přičemž je lídrem na trhu v tak významných státech jakými jsou například Španělsko a Francie. Tvůrcům však nestoupla sláva do hlavy. Neustále investují čas a peníze do dalších inovací a zlepšování kvality.

Milníky, které stojí za zmínku

Je vysoce pravděpodobné, že některou ze značek z FESTINA GROUP znáte i vy. A je dost možné, že jste dokonce i majitelem hodinek některé z výše uvedených značek. Během 30 leté historie zaznamenal majitel značky, Miguel Rodriguez, několik důležitých milníků. Musíme zmínit například první Lotus s měsíčními fázemi v roce 1985, 20 let sponzorství největších cyklistických závodů světa Tour de France, uvedení antialergických ultralehkých titanových hodinek v roce 1995, využívání Mecaquartzových strojků ve svých hodinkách od roku 1996, kolekci No.9 od Festina, která měla v roce 2006 obrovský celosvětový úspěch či spolupráci Lotusu s nejúspěšnějšími motocyklovými závodníky od roku 2006. V roce 2008 jste již značky ze skupiny FG mohli najít v Mexiku, Itálii, Belgii, Německu, České republice, Francii, Švýcarsku a v mnoha jiných zemích. Skupina rostla neskutečnou rychlostí a žala jeden úspěch za druhým. Legendární je i kolekce Planet Solar z CANDINO či sportovní kolekce z Lotusu navržena ve spolupráci s několikanásobným vítězem Moto GP Marc Márquez. V roce 2013 představilo Calypso první MTV kolekci a šperky značky Lotus Style znali již po celém světě.

Značky jakými jsou Festina, Lotus či Jaguar si dnes můžete koupit ve více než 25 000 prodejních místech na 5 kontinentech. Ročně se jich prodá více než 5 000 000 kusů. Jejich tvářemi bylo mnoho známých osobností, například zmínění bratři Marquezovci, hollywoodský herec Gérard Butler či v současnosti Miss France 2017 Alicia Aylies. Jste i vy hrdým majitelem těchto hodinek? Nebo po nich zatím jen toužíte? 

Hodinky Festina, Všechna práva vyhrazena 2020
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky